Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez szakítóok lenne ? Dobnatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szakítóok lenne ? Dobnatok egy ilyen miatt a nőt?

Figyelt kérdés
Adott egy férfi akinek semmi megtakarítása nincs. A nőnek 7 millió forintja van, de mind a hetet eltitkolja. Egyáltalán nem beszél a pénzéről. Évekig kuporgatva élnek, a nő eljatsza,hogy ugyanolyan szegény mint a férfi. Rejtegeti a milliókat,inkább el szegeny körülmények között. Gondolom teljesen vesztartalékként kezeli azt a pénzt. Vagy miért csinálta ezt ? Inkább evett hó végén zsíros kenyeret, csak nehogy kiderüljön mennyi pénze van . A férfinak tényleg 0!!! Forintja volt minden hó végére. Ez mennyire lenne szakítóok ?
2022. febr. 20. 22:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
17%

Fordítsuk már meg egy kicsit a helyzetet lányok!

Mi lenne ha a férfinek lenne nagyobb megtakarítása, amiről ti nem tudtok, és közben azt hiszitek, hogy full csórók vagytok, hónapról hónapra éltek, zsíroskenyéren?

Ha egyszer csak kiderülne, hogy milliókon ücsörgött amíg nektek nélkülözni kellett mellette?

Persze tudom a választ! Akkor is ugyanúgy elhagynátok!

2022. febr. 20. 23:03
 12/41 anonim ***** válasza:
13%

olyan vicces/szomorú, hogy ennyire buták itt a nők:

az agyukban nem képesek megfordítani a helyzetet, nem képesek belegondolni, hogy fordított helyzetben mit szólnának

2022. febr. 20. 23:06
 13/41 anonim ***** válasza:
91%
Én nem nélkülöznék egy férfi miatt. Nélkülözzön nélkülem. (Mint a vajaskenyerező családtagom.)
2022. febr. 20. 23:10
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen kapcsolat semmit nem ér. A nő nem bízik a pasiban, aki meg képtelen bánni a pénzzel és/vagy nagyon szarul keres, de tenni nem hajlandó, hogy jobb legyen.

Összességében kidobott idő volt, mindkét oldalról.

Igen, mindkét fél helyében szakítanék.

2022. febr. 20. 23:18
 15/41 anonim ***** válasza:
14%
Na ha innentől kezdve valaki azt állítja itt az oldalon, hogy a nők nem anyagiasak, ezt a kérdést fogom belinkelni!
2022. febr. 20. 23:20
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

15, a legtöbb helyen értelmesen és tisztán leírják, hogy minimum eltartani tudja magát egy normális szinten a férfi. Ahogy azt is, hogy képes legyen fejlődni.

Ez a pasi egyikre se volt képes, sem a kapcsolat kezdetén, sem a későbbi években.

Kétlem, hogy bárki arról álmodna, hogy élete végéig szűkölködj ön, spóroljon és számolgasson, hogy jut pénz kenyérre a hónap végén.

Ha látsz olyat, ahol azt írják többen, hogy őket aztán nem izgatja, hogy képes-e önfenntartó lenni a férfi, na ott lehet linkelgetni, bár értelme ott se lenne, mert gyanús, hogy nem ugyanaz a 10 személy kommenteli itt, hogy egy élhetetlen ember nem kéne neki, mint aki esetleg (bár nem szoktam ilyet látni) azt írja, hogy ő szívesen eltartaná az éhbérért dolgozó pasiját, ha az képtelen magát eltartani a pénzéből.

2022. febr. 20. 23:25
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nyilván az lenne a helyes, ha elnyalókázná a spórolt pénzét egy pasi miatt.
2022. febr. 20. 23:25
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha én hónapról hónapra élek, akkor az nem a partnerem hibája, akárhány milliója van a bankszámláján.

A páromnak is van, igaz nem titkolta előlem soha, de meg se fordulna a fejemben, hogy abból én valamit is magamra költsek, mivel nem az enyém. Ha ő abból szabad akaratából nekem valamit kifizet, akkor azt én szépen megköszönöm, de nem várhatom el.

Ha eltitkolta volna előlem, és valahogy megtudom, akkor nem maga a pénz miatt lennék csalódott, hanem a bizalom hiánya miatt. Utána már az döntené el a kapcsolat sorsát, hogy ezt a szituációt hogyan magyarázza meg.

2022. febr. 20. 23:27
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egyszer csak kiderülne, hogy milliókon ücsörgött amíg nektek nélkülözni kellett mellette?"

Ha netalán valaha nélkülöznöm kéne, akkor nem a páromat, a szüleimet, a kormányt stb. hibáztatnám, hanem

1) önvizsgálatot tartanék, hogy mi a saját felelősségem abban, hogy ilyen helyzetben vagyok

2) mit tehetek azért a saját mozgásteremen belül, hogy ez mielőbb változzon.

2022. febr. 20. 23:34
 20/41 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom, mi közöd van hozzá, hogy neki volt e félretett pénze vagy sem? Komolyan elvárnád, hogy költse rád? Miafasz. Barátomnak van vagy 60 millió megtakarítása, de nagyon nem zavar, hogy nem élünk nagy lábon és nem költi rám. Sőt, én mondom neki, hogy tartogassa, fektesse be. Nem házasok vagyunk, bármikor szakíthatunk, miért költene rám?? Nem fogom fel🤦🏻‍♀️
2022. febr. 21. 00:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!