Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el tapintatossa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el tapintatossan a férjmenek hogy nem vonz szexuálissan és hogy nem kívánom ot?

Figyelt kérdés
13éve vagyunk házasok. Van két kicsi gyerekunk,szép a kapcsolatunk, megértjuk egymást, tiszteljuk. O nagyon szeret és kíván engem. Én már viszont egyátalán nem kívánom ot. ha szexelunk ,akkor csak próbálom túl "élni" és a konnyeimmel kínlódok, mert annyira nem akarom. Már abban is kételkedem hogy szeretem e ot egyátalán, néha azt kívánom, bár csak találna magának valakit. Nem tudom mit tegyek. De kezdek bele orulni ebbe az állapotba. Szeretnék vele beszélni errol, de nem tudom hogy kezdjek neki. Hisz a férfiak olyan érzékenyek ha a szexrol van szó. Segítsetek. Ui: nincs harmadik a dologban.

2022. febr. 17. 13:45
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kívántad utoljára?
2022. febr. 17. 16:33
 32/35 nemaRendőrség ***** válasza:
49%

Nálunk is hasonló a helyzet, asszony nem kíván engem.

Nem mondja ki, de egyértelmű.

Két dolog jár felváltva a fejemben:

1, megölöm magam/levágom a heréim.

2, Beletörődök és mint lakótársak élünk tovább. Abszolút nem fogok figyelni rá, nem örülök ha hazajön, nem vele eszek, elmaradnak a közös programok stb.

Általában a második gondolatot követi az első.

2 hónapja felhoztam neki, hogy ez így nem olyan jó, megígérte, hogy többet fogjuk csinálni.

Azóta a havi 1-2ről lement fixen havi egyre...

2022. febr. 18. 08:44
 33/35 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha amúgy a szexet sem kívánod, nem csak a férjedet, akkor lehet érdemes lenne egy vizsgálat, hogy mi okozza a libidód csökkenését/eltűnését.

De jól írta itt valaki, mégis mennyire szeret téged, ha észre sem veszi, hogy legszívesebben sírnál, amikor szexeltek? Ezt azért elmondhatnád neki. Meg azt is, hogy mennyire kiábrándító, hogy nem segít, csak nyomkodja a telefont.

Ha nincs semmi egészségügyi gondod, és TÉNYLEG meg akarjátok menteni a kapcsolatot MINDKETTEN, akkor párterápia, szexuálpszichológus lehet a megoldás. LEHET, mert nem biztos, hogy segít, de egy próbát megér.

Mert ez magától nem fog megoldódni, mehettek kettesben nyaralni hetente, akkor sem lesz változás.

2022. febr. 18. 10:28
 34/35 A kérdező kommentje:
A szexet kívánom, nincs gond a libidómmal. Csak öt nem kívánom.
2022. febr. 18. 14:55
 35/35 anonim ***** válasza:
50%

Jó kis téma......

Ismerősi körben felvetődött a téma és egyik havertól kérdeztem, hogy nálatok ki kezdeményezi a szexet, van spontán egymásnak esés vagy valami nem előre tervezett? Úgy nézett rám mintha szórakoznék vele és provokálnám!!!

Csomó olyan kapcsolat van, ahol kizárólag a férfi kezdeményez, a nő meg hagyja magát megdugni, majd amikor a férfi visszavesz, akkor gyakorlatilag megszűnnek a szexuális együttlétek. Ez nem a férfi hibája, ez a nő fejében dől el. Nem kívánod a férjed, nem mászol rá, de közben vannak erotikus álmaid és masztizol?

A válasz egyszerű, nem kell párkapcsolatban élni az adott férfival, vállald fel az érzéseid és keress másik partnert. Mit fognak hozzá szólni az ismerősök? Lehet hogy meg fognak vetni, főleg ha ők is ilyen életet élnek, vagy megértik a motivációt és továbblépnek a dolgon.

Párterápia segíthet, főleg ha mindkét fél akar változtatni, nőként rámenősebb leszel, csináltok néha 1-2 rapid menetet, rámenős leszel és eléred a célod. Kijöttök a hétköznapok sivárságából és belecsempésztek egy kis frissességet a kapcsolatba.

Nekünk nem sikerült, de kívánom hogy nektek legyen folytatás, beszélni és tenni kell érte ez a legfontosabb.

2022. febr. 21. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!