Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el tapintatossan a férjmenek hogy nem vonz szexuálissan és hogy nem kívánom ot?
De te tudod miert nem kivanod?
Amugy ez eleg gyakoro szerintem..en mar a 2 eves kapcsoaltomban megeltam hasonlo periodusokat.Hol kivanom hol ezt elem at,mint te.
Mondjuk az en parom hizott is rengeteget es eleg igenytelenul elengedte magat igy szerintem nekem ez is egy indok lehet. A masik hogy nem is csinalunk kozosen semmit,igy lehet kiszerethettem belole hogy nincs kozos elmeny.Nem is sueretget ugy ahogy nekem kellene,jol esne.. pedig amikor ereztem ezeket akkor iszonyatosan azivesen bujtam vele ossze,sot tobbszor kivantam mint o.
Szoval nalad lelki v testi oka van?
Van bármi oka, hogy nem kívánod? Túlsúly, viselkedés, stb? Mert akkor ezeken lehet segíteni, ezeket meg lehet említeni anélkül, hogy a szexet bevennéd a témába, és akkor amellett, hogy az adott probléma javulna, talán a vágy is visszatérne beléd. Ha semmi ilyen konkrét nincs, csak az érzelmi közösség hiányzik, akkor is inkább azt mondanám, hogy ezen próbálj változtatni, közös programok, romantika, randizás satöbbi, mint ami akkor volt, amikor még kívántad.
Szerintem nem konkrétan azt kell mondanod, hogy "drágám, már nem akarlak, csak nyűg veled a szex", hanem inkább próbáld feltárni magadban az okát és azon próbálj(atok) meg változtatni. Mennyire kicsik a gyerekek? Simán lehet, hogy a hormonok is közrejátszanak a dologban, szülés után nekem sem volt még jó ideig az igazi a libidóm (sőt, amíg nem csökkentettem a szoptatásokat napi 2-re, addig az is visszavett belőle).
Egyébként azt nem csodálom, hogy egyre kevésbé vágysz rá, ha neki fel se tűnik, hogy a könnyeiddel küszködsz szex közben, meg hogy csak túlélni akarod az egészet. Elég 1-2 ilyen rossz élmény, és onnantól ördögi körben csak egyre rosszabb lesz az egész, ha az utóbbi időben folyamatosan ilyen, akkor nem csoda, ha elmegy a kedved a dologtól.
Ezen nem tudsz mit szépíteni sajnos. Marad az egyenes út. Én úgy gondolom, két lehetőség van:
-nyitott kapcsolat
-külön utakon folytatjátok
Nektek kell tudni, megbeszélni, eldönteni.
De ha hűséges hozzád, nem érdemli meg, hogy megcsald. Azzal sokkal többet ártanál, mint egy “tiszta” szakítással.
Rávezetéssel tudod “kíméletesen”.
Mi a baj? Meghízott, nem figyel magára, vagy?
Detto ugyanez a helyzet csak mi 19 éve vagyunk együtt és én vagyok a férfi. Mi beszéltünk erről, elmondtam a páromnak, hogy nem akarom cserben hagyni és szeretem, de egy 56kg nőt vettem el feleségül most meg 89kg. Ő sem kívánja a szexet én pedig már azért nem kívántam mert nem ált fel, alőször azt hittem urológiai problémám van, de semmit nem találtak. Aztán jött egy új nő a céghez akivel meg van a kémia, működök mint a gép ha a közelébe megyek, de mégis visszatartom a vágyaimat, mert ez nem helyes.
A válás minden családot megvisel, sok nő váltig állítja, hogy a szétköltözés után minden jobb lesz, de ez nagyon ritkán igaz, látom a kollégáimnál mennyire ingerültek, a gyerek sírva megy vissza az anyjához, mert rosszabb körülmények között él vele és nem érti miért kell hátrahagyni kedvenc játékait és barátait. Nálunk 2 gyerek van, a kisebbik 12 éves, már talán elég nagyok ahhoz, felfogják mi történik velük. A nagyobbik 17 éves, azonnal kiszúrta amikor bejött a céghez, hogy történt velem valami, azt mondta mosolygok a másik nő környezetében. Sajnos igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!