Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne tapintatosan a súlyvesztésre/egészségesebb életmódra bírni a párom?
Gondolom Te vagy a férfi. Egyszerű: az egészségesebb életmódra hívd fel a figyelmét, a súlyvesztést hagyd, szerintem együtt jár a kettő.
Ha Te egészségesen étkezel akkor abba beeltartozik az az étel is amit a párod főz. Mondd neki,hogy társuljon Hozzád, étkezzetek hasonlóan, és csald el magaddal edzeni. Ha nem is minden nap, de időnként legalább. Vagy sétáljatok, kocogjatok együtt, jön a jóidő, kiránduljatok.
Én -nőként- nem sértődnék meg ha a párom felhívná a figyelmemet arra,hogy van rajtam pár + kg.Sőt, szokta is mondani ha magamra szedek 1-2-3 kg-ot, kedvesen megveregetve a fenekemet ahová természetesen ez fel szokott szaladni.
És a lényeg, azt mondd el Neki amit írtál, az egészsége miatt tartod ezt fontosnak, hiszen Neked így is tetszik. Ebben semmi sértő nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!