Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tapintatosan előhozni a fanszőrzet témát?
Figyelt kérdés
Friss a kapcsolat, a lány nagyon csinos, de iszonyú dús fekete szőrzete van. Nos... engem zavar. Megbántani nem akarom, de valahogy fel szeretném hozni neki a témát. Mielőtt felmerülne valakiben, hogy nálam mi a helyzet, igen nekem csupasz és szintén lány vagyok.2021. júl. 21. 21:58
1/20 anonim válasza:
Kérdezd meg lenne-e kedve borotválni neki is. Ha nem,akkor keress mást.
2/20 anonim válasza:
Esetleg nagyon finoman rá lehet kèrdezni hogy próbálta-e már màskèpp hordani vagy kipróbálná-e
3/20 anonim válasza:
Mondd neki, hogy szeretnéd jobban látni, mert olyan szép. Ez dicséretnek számít.
4/20 anonim válasza:
Esetleg hozd szóba, hogy a mostani lab szortelenitesi technikadtol nagyon kipattogsz es, hogy tud-e valamit ajanlani es tereld afelé a témát. Vagy dicserd meg milyen sima a lába stbstb.
5/20 A kérdező kommentje:
AZt kell tudni róla, hogy kimondottan a természetesség híve. Nem sminkel, nem festi a körmét, se a haját. Ezért vagyok kissé bajban.
A hónalját és a lábát epilálja magának.
2021. júl. 21. 22:09
6/20 anonim válasza:
Én simán megmondanám kertelés nélkül, hogy a simát szeretem és azt szeretném, ha leszedné magának miattam.
Vicces, amikor emberek nem érzik, hogy mikor engedhetik meg maguknak egészen nyugodtan, hogy önzőek legyenek és mikor nem.
7/20 anonim válasza:
#3 Nem, ez nem számít dicséretnek. Ez egyfajta sunyiság. Exem jött mindig ilyen hányinger szövegekkel, igaz nem szőr témában, de mindent így próbált meg felvezetni. Aztán ha nem vettem a lapot, jött az erőszakosabb, üvöltözősebb megoldás.
Kérdező: mondd meg neki, hogy az együttlétek során kényelmesebb lenne, ha nem lenne ott a szőr.
8/20 anonim válasza:
Megmondod neki hogy szereted így is ahogy van, de felveted mi lenne ha fazonírozná - hozzátéve hogy ha így hagyja akkor is szeretni fogod.
9/20 anonim válasza:
6 Tudod ezt a párja is mondhatná,ha ő így szereti hordani.
10/20 anonim válasza:
9, Mondhatná, de nem fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!