Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tapintatosan előhozni a fanszőrzet témát?

Figyelt kérdés
Friss a kapcsolat, a lány nagyon csinos, de iszonyú dús fekete szőrzete van. Nos... engem zavar. Megbántani nem akarom, de valahogy fel szeretném hozni neki a témát. Mielőtt felmerülne valakiben, hogy nálam mi a helyzet, igen nekem csupasz és szintén lány vagyok.

2021. júl. 21. 21:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod.
2021. júl. 21. 22:49
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
11, De tudom. Kizárt dolog hogy mondaná. Ez a kérdés 10ed rangú egy embernek. Sokkal fontosabb, hogy mit gondol róla az akivel szexszel.
2021. júl. 21. 22:55
 13/20 anonim ***** válasza:
9%
Adj neki szortelenito krémet vagy borotvat es kozold ezt igy szokták menj tusolni.
2021. júl. 21. 23:03
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
12 Mondom,fordítva is igaz ez. A kérdező párja is mondhatja,hogy ő így marad,növesszen szőrt a kérdező is. Érted? Ez ugyanaz,csak más szemszögből.
2021. júl. 21. 23:53
 15/20 anonim ***** válasza:
35%
És ha csak szimplán megkérdeznéd, hogy nem lenne-e kedve kipróbálni más fazont? Vagy megkérni, hogy segítsen neked a borotválkozásnál, mutassa meg, hogy neki mi tetszik, és hátha kialakul közben olyan szitu, hogy viccesen fel tudod hozni neki, hogy akkor most te is szeretnél kísérletezni
2021. júl. 22. 05:29
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem ezen nem kéne senkinek megbántódni, és neked sem kéne attól tartani, hogy megbántódik.

Egy megfelelő pillanatban egyszerűen megkérdezed, hogy gondolt-e fazonírozásra, mert neked úgy jobban tetszene.

Igaz, nekem férfiakkal van tapasztalatom, de egyszer sem emlékszem, hogy ez a téma görcsösséget okozott volna.

Hajrá!

2021. júl. 22. 09:27
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

Én őszintén megkérném hogy borotválja, mert zavar.

Az én párom is ilyen volt, kicsit megsértődött, de borotválni kezdte. Utána rájött hogy sokkal kényelmesebb az élet szőr nélkül.

2021. júl. 22. 09:33
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Mondd neki azt, hogy téged izgat, ha leborotválhatod neki ott lent.
2021. júl. 22. 11:21
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
ha híve ennek, akkor hamar bi lesz belőle.
2021. júl. 22. 12:40
 20/20 anonim ***** válasza:
74%

14, De nem igaz fordítva és nem fogja fordítva mondani. 😂

Mondok egy másik példát hátha így megérted mire gondolok. Tegyük fel, hogy veszel egy új ruhát, ami neked tetszik. A párod azt mondja neked hogy ez baromira nem áll jól és nem akar ebben látni. Azt fogod erre mondani, hogy nem hogy felveszem máskor is, de te is hordjad ezt? Nem.

Jó eséllyel soha többet nem fogod fel venni, mert a ruha kérdés 10ed rangú szempont. Fontosabb lesz, hogy ő mit gondol rólad mint hogy pontosan milyen ruha van rajtad.

Egy embernek dicsérettel és kritikával még az ízlését is lehet befolyásolni. Ha mindig megdicsérek egy bizonyos ruhát és egy másikat pedig lehúzok, akkor jó eséllyel meg fogod szeretni amit állandó pozitív megerősítés követ, és kellemetlenül fogod magad érezni abban amit mindig lehúztam. Érted már?

2021. júl. 22. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!