Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tapintatosan előhozni a fanszőrzet témát?
Szerintem ezen nem kéne senkinek megbántódni, és neked sem kéne attól tartani, hogy megbántódik.
Egy megfelelő pillanatban egyszerűen megkérdezed, hogy gondolt-e fazonírozásra, mert neked úgy jobban tetszene.
Igaz, nekem férfiakkal van tapasztalatom, de egyszer sem emlékszem, hogy ez a téma görcsösséget okozott volna.
Hajrá!
Én őszintén megkérném hogy borotválja, mert zavar.
Az én párom is ilyen volt, kicsit megsértődött, de borotválni kezdte. Utána rájött hogy sokkal kényelmesebb az élet szőr nélkül.
14, De nem igaz fordítva és nem fogja fordítva mondani. 😂
Mondok egy másik példát hátha így megérted mire gondolok. Tegyük fel, hogy veszel egy új ruhát, ami neked tetszik. A párod azt mondja neked hogy ez baromira nem áll jól és nem akar ebben látni. Azt fogod erre mondani, hogy nem hogy felveszem máskor is, de te is hordjad ezt? Nem.
Jó eséllyel soha többet nem fogod fel venni, mert a ruha kérdés 10ed rangú szempont. Fontosabb lesz, hogy ő mit gondol rólad mint hogy pontosan milyen ruha van rajtad.
Egy embernek dicsérettel és kritikával még az ízlését is lehet befolyásolni. Ha mindig megdicsérek egy bizonyos ruhát és egy másikat pedig lehúzok, akkor jó eséllyel meg fogod szeretni amit állandó pozitív megerősítés követ, és kellemetlenül fogod magad érezni abban amit mindig lehúztam. Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!