Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el tapintatossan a férjmenek hogy nem vonz szexuálissan és hogy nem kívánom ot?
Figyelt kérdés
13éve vagyunk házasok. Van két kicsi gyerekunk,szép a kapcsolatunk, megértjuk egymást, tiszteljuk. O nagyon szeret és kíván engem. Én már viszont egyátalán nem kívánom ot. ha szexelunk ,akkor csak próbálom túl "élni" és a konnyeimmel kínlódok, mert annyira nem akarom. Már abban is kételkedem hogy szeretem e ot egyátalán, néha azt kívánom, bár csak találna magának valakit. Nem tudom mit tegyek. De kezdek bele orulni ebbe az állapotba. Szeretnék vele beszélni errol, de nem tudom hogy kezdjek neki. Hisz a férfiak olyan érzékenyek ha a szexrol van szó. Segítsetek. Ui: nincs harmadik a dologban.2022. febr. 17. 13:45
11/35 A kérdező kommentje:
Szerintem a legfobb ok a rutin, a mókuskerék. A férjemmel nincs kulonossebb gond, nem hízott meg, vagy ilyesmi. Csak egyszeruen nem kívánom ot, és ahogy itt is említve van, nem is értem hogy neki nem tunt fel idáig hogy valami nincs rendben. Talán ha o kérdezne rá, hogy van e valami gond, konnyebb lenne kiadnom magamból az érzéseimet. Nem akarok bele gázolni az érzéseibe.
2022. febr. 17. 14:04
13/35 anonim válasza:
Nem a szexről hanem a szakításról kellene beszélni. Vagy a pénze azért jól jön?
14/35 anonim válasza:
Csúnya pukkadás lesz ebből.. elsőnek majd küzd érted.. hát készülj fel mindenre.. lesz nyakonfosás odavissza..
15/35 anonim válasza:
#11 sajnos ez olyasmi, amivel nemigen lehet mit tenni... ha már nincs meg a kémia, a vonzalom, akkor nem lehet erőltetni, kierőszakolni. Erről nem tehet senki, nem a te hibád, nem az ő hibája.
De lehet, hogy csak egy hullámvölgy, és ha valamit változtatnátok vagy esetleg elmennétek párterápiára, az segítene, hogy megint férfiként tudj rátekinteni és nemcsak lakótársként.
17/35 A kérdező kommentje:
15 - épp ezért aggaszt engem is a dolog ennyire. Mert hát amúgy meg jól megvagyunk, de nem szeretném így leélni az életem,hogy csak hírbol fogom ismerni a vágyat, a vonzódást.
2022. febr. 17. 14:15
18/35 anonim válasza:
Mikor voltatok utoljára kettesben nyaralni?
19/35 A kérdező kommentje:
18-két éve voltunk, három napra. És oszintén- o végig szexelte volna az egészet.De nálam már akkor is ez volt a helyzet. Mennyire normális ez egy hosszabb kapcsolatban? Csajok, ti kívánjátok úgy általában a férjetek? Jó, biztos vannak idoszakok mikor nem, de ez nálam már jó pár éve tart.
2022. febr. 17. 14:24
20/35 anonim válasza:
Persze hogy vannak, főleg ha lusta disznósága mellé még nekiáll kötekedni... de nálunk más gondok vannak... viszont nektek elég lenne egy kis pihenés gyerekek nélkül egy kis időre.. akár nagyszülői segítséget bevonni/baráti kör/ nem írtad mennyi idősek a kicsik, de mindjárt itt a nyár, vannak gyerektáborok, addig le is szervezhetnétek a programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!