Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináltok ha párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok ha párotok megbámul valakit...?

Figyelt kérdés

Tudom.. gyerekesen fog hangzani a sztori, de mindenek előtt leszögezném hogy késő erő” típus vagyok, ezt tudom magamról, de ez miatt ne bántsatok kérlek..

Huszonévesek lennénk párommal, nekem eddig csak komoly kapcsolataim voltak, vele még alakul”... mivel mondhatni az elején vagyunk a dolognak.. (ő sokkal jobban szeretné mint én) és én eddig ilyent hogy barátnő mellett” nyálcsorgatás.. még nem tapasztaltam előző párjaimmal, pedig féltékeny típusnak mondanám magam, igen szeretnék ezen változtatni.. de akkor is.. (ha erre tudna valaki tippet kérem írja le..) ki hogy kezeli” az ilyent? Most nem tudom eldönteni kiábrándultam-e belőle vagy valami.. rossz dolgot veszek észre a fejemben” de nem szeretnék házisárkánnyá változni.. de valami megtört.. és nem tudom ezen hogyan lehetne javítani, teljesen tanácstalan vagyok, pedig szeretem, és tudom hülyeség lenne ilyen miatt szakítani. Én annak a tipusú” embernek vallom magam akivel tényleg lehet százszázalékosan őszinte a másik, mert ha rossz is a hírt ténylegesen tudom értékelni, és a mostani történteket, inkább csak úgy hogy elmondta értékelem valamilyen szinten csak ugye a hárpiáskodás ott van” (amúgy is..) lényeg a lényeg hogy ugye megtörtént az eset” (elég sokat van nála az a lány ez miatt is zavarhat az egész) és nemcsak hogy teljesen” eltorzult az arca akkor ami iszonyatosan zavart, ez miatt is, és az miatt is hogy tudom neki ez a típus a zsánere.. én pedig hiába hízok” (híznék) nem lesz ilyen alkatom sose... mivel nem is érzem jól magam vele, meg nem is úgy oszlik el rajtam a felesleg, ez miatt szeretnék lefogyni, de nem igazán engedi” pedig messze állok attól az alkattól... és ugye itt már éreztem hogy valami nem lesz jó ott fejben” aztán ugye mivel eddig velem egyik párom” sem csinálta ezt hát megkérdeztem, hogy ezt.. amúgy miért...? Mert zavar, oké akkor kezdeményezte hogy beszéljünk róla... hát beszéltünk és elkezdte mesélni milyen*****, meg hogy mit tenne vele, ezeket most nem is részletezném, azóta olyan zaklatott” legalábbis furcsán, nagyon rosszul érzem magam. És konkrétan ha nem is mondja tovább, elég volt azt az arcot amit láttam tőle bőven... és kissé lehet hogy most beteges a felfogásom, de az a vágy” ami tükröződött benne.. bennem úgy könyvelődött el valamiért hogy kb bármikor megcsalna... pedig próbálom elhessegetni a gondolataim, de már a szexet sem élvezem azóta, nem megy az orgazmus sem.. annyira bánt az egész... és teljesen tanácstalan vagyok...

Véleményt/tanácsokat várok, köszönöm ha normális hangnemben válaszoltok.

2022. febr. 16. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha még csak alakul, és már most ilyen, akkor lapát
2022. febr. 17. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
Feltenném magamnak a kérdést, hogy miért nem vettem észre előbb, hogy nem tisztel engem.
2022. febr. 17. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Először is a felet nem értettem annak, amit írtál, mert semmiről nem szólt, azt meg kb három sorban le lehetett volna irni.

Nem tudom, milyen “komoly” kapcsolatokban lehettel eddig de nem, ezt baromira nem kell és szabad elfogadni. Ha egyszer bármelyik barátom bekozolte volna, hogy hogy gerincre vágna egy másik csajt, úgy dobtam volna ki, mint macskát sz@rni. Kuka a csávó, ha már az elején ilyen, ez később sem fog változni és csak sokkal rosszabb lesz. Megjegyzés: ha valaki a kapcsolat közben lesz ilyen, vagy évek múltán, az SEM tolerálható.

2022. febr. 18. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hú, hát elég nehéz volt végigolvasni, ez a nyelvhelyesség… De!

Először azt gondoltam, hogy itt is az lesz, hogy alapból rossz az önértékelésed, önbizalmad, ezért egészségtelenül féltékeny vagy, ráadásul tipikusan olyan pasikkal kezdesz, akiknek nincs ki a négy kereke és biztosan meg fog alázni.

Tulajdonképp alá is támasztod ezt, ezért érdemes lenne folytatnod az önismereti munkát egy másik pszichológussal, akivel érzed, hogy meg tudod beszélni a dolgokat és működik a terápia. Mert ezek jól kezelhetők pszichoterápiával. De!

Amit leírsz a pasiról, hogy amikor mondtad neki, hogy zavar, akkor még bővebben kifejtette, hogy "mit tenne vele", na, ez nagyon perverz!

Emiatt nemhogy nem hülyeség szakítani, hanem hülyeség nem szakítani. De jól tükrözi az önértékelési gondjaidat, hogy te inkább magadban kételkedsz ahelyett, hogy otthagynád azonnal ezt az elmebeteget. Sajnos azonban lelki szemeim előtt látom, hogy ha össze is szednéd magad egy szakításra, a pasi közölné, hogy ugyan már milyen hülye vagy, hiszen csak viccelt, rögtön vele is maradnál.

2022. febr. 19. 20:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!