Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha ezt mondaná a párotok?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná: "kussolj már!", ez nem az első alkalom. Próbáltam vele megbeszélni, de ennek ellenére is folytatja. Csak akkor mondja ezt, ha a haverjai is ott vannak. Talán csak előttük akar arcoskodni?
2010. szept. 9. 19:11
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mellettük beszéltem az egyik haverjával, ők pedig a másik haverjával próbáltak valahogy párhuzamosan egymással beszélni. Kicsit hülyén jött ki a dolog, de nem hisztiztem. Csak erre vágta rá, hogy kussoljak végre.
2010. szept. 9. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:

fúj de undorító ez az ember!

én biztos otthagynám ha nem fejezné be többszöri felszólítás után se.

2010. szept. 9. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Pff, hát hiszti ide vagy oda, akkorsem tűrném hogy így beszéljen velem a barátom! Gondolom pasik írják, hogy ne olyan nagy ügy!
2010. szept. 9. 19:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Haverjai előtt?? Csak?????:O Kisebb dologért kidobtam a barátomat. Na látod! Az ilyen hülye, mindent eltűrő csajok miatt viselkednek velünk, normális lányokkal is bunkón a férfiak! Pffff. Nem bírom felfogni! Megaláz, hát nincs egy porszemnyi büszkeséged sem??
2010. szept. 9. 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:
A jó drága anyukája nem volt képes megtanítani a nők tiszteletére. Ha hisztiztél volna, akkor se mondjon ilyet!
2010. szept. 9. 20:15
 16/21 Prímás Lancelot ***** válasza:
0%
ja mert a férfi az csak tűrjön. ehh..
2010. szept. 9. 20:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért mit tűrtök? Ebben az esetben ne mond már, hogy nem felháborító férfitársad viselkedése?
2010. szept. 9. 20:25
 18/21 Prímás Lancelot ***** válasza:

nem az első alkalom, tehát előtte is ki kellett váltania valamivel..

én valahogy így képzeltem el:

nagy és csúnya hiszti 1 - 1. kussolj már

nagy és csúnya hiszti 2 - 2. kussolj már

.

.

.

semmiségek - 1000. kussolj már

de nekem aztán olyan mindegy. akkor menj és vágd pofon legközelebb és ha igazam volt akkor egyet vissza is fogsz kapni.. szóval vigyél valami robogós sisakot vagy hasonlót.

vagy csak szimplán mond hogy vége. tessék.

2010. szept. 9. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el basszus..ez a kérdés minimum harmadszorra van -.-

És már akkoris mondtam..mind1iknél h ez már halott ügy...felejtsd már el Istenem -.-

Ilyen hazudóssal senki sem járna..őt már elvesztetted. Tanulj a hibádból és legközelebb ne kamázd végig az életed..akkor talán megis tudod tartani a csajt.

2010. szept. 9. 20:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok és ezt nem ide akartam bocsi :D:D:D
2010. szept. 9. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!