Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok, ha a volt párotok azt mondaná, hogy meglátjuk kinek mi jön össze?
Volt párommal szeretnék újra összejönni, ő ezt tudja is, neki a válasza erre egy talán volt.
Nemrég írtam neki burkoltan, hogy lehetnénk kettesben, erre írta, hogy meglátjuk kinek mi jön össze.
Amikor találkoztunk 1 hónapja, azt mondta, lehet, neki nem is lesz barátnője többé, és hogy nem az ő stílusa a csajozás.
Szerintetek van kilátásban valakije? Mikor ezt megkérdeztem annyit írt, hogy ő nem elrontója semmi jónak.
Lehet, hogy van kiszemeltje, csak nem mondja? Tudja, hogy odáig vagyok érte. Vagy lehet, hogy csak terelte a témát? (szűz még, én nem)
22/L vagyok
sztem mi pont ugyanazon úton járunk. hasonló a szituáció. sztem hidd el, jön egy csa, ő ne fogja eztaz egészet ellenezni, ajtói nyitva állnak a lehetőségeknek.
és lehet hogy akadnak lányok, miért ne?
Félre értés ne essék, nem azért szakított, mert nem szeretett, hanem mert nem bízott bennem. Szóval... hacsak azóta nem szeretett ki belőlem, akkor lehet még érez valamit irántam.
És tényleg azt mondta, hogy nem az ő stílusa a csajozás, és bár gondolkozott egy időben rajta, nem hiszi, hogy csajozni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!