Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok azt mondaná, hogy számára az ideális nő az unokatesója?

Figyelt kérdés

A nyáron egy hetet velük töltöttünk, és megfigyeltem, hogy unokatesójával sokkal kedvesebb, előzékenyebb, mint velem, a ő szól páromnak, akkor egyből megy, vele nem goromba. Kiskorukban minden nyáron együtt voltak, mostanság már ritkán találkoznak.

A megfigyelésemet elmondtam neki, és mondta, hogy a unokatesójával azért kedves, mert úgy szól hozzá, de én hiába szólok úgy hozzá, velem ugyanolyan szemét, ha valami felhúzza. Aztán mondta, hogy unokatesója az ideális nő számára. Kérdeztem, hogy akkor miért van velem, mondta, hogy nem tudja, de valami hozzám húzza, de konkrétan nem tudja mit szeret bennem.

3 éve vagyunk együtt, egyébként viszonylag ideális a kapcsolatunk, csak olykor csinál hülyeségeket, ami rosszul esik, és hiába kérem, hogy változzon.

Mit gondoltok? Ez rosszat jelent? Ha nem tudja mit szeret bennem, akkor miért van velem? És ha velem nem tud kedves lenni, amikor unokatesójával kedves, akkor mi értelme van az egésznek? Miért velem van, ha az unokatesója az ideálja?

20/L, 21/F

2009. aug. 30. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem szeretnélek elszomorítani, de ennek így semmi értelme. Én ott hagytam volna, ha nekem ezt mondja. És az unoka tesójával még sem lehet, hiszen vér szerinti rokonok. Nem? Na csak ezért nincs vele, és ezért van veled. Nem szeretném elrontani a kapcsolatotok, de szerintem ez így van. Sorry :S
2009. aug. 30. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

ez elég parás így... :/ őszintén szólva ez totál megalázás.. igaza van az előttem hozzászólónak,csak azért van veled mert az unokatestvérével nem lehet..:/

én eleve nem tudnék úgy létezni mellette,hogy a másik nő az istennő a szemében.. tuti otthagynám.

2009. aug. 30. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyik férfi sem díjazza azt a kérdést, hogy "mit szeretsz bennem?", ez tuti. Azért szeret, amilyen vagy a hibáiddal együtt.

Hát az unokatesójával úgysem tud összejönni. Te meg hiába próbálsz meg úgy viselkedni, mint ő a párod úgyis tudja, hogy az nem te vagy.

De most őszintén. Minek is lennél egy olyan kapcsolatba, ahol meg kell játszanod magad???

Ha téged zavar, hogy bunkó, akkor nyugodtan léphetsz, hiszen elég fiatal vagy még. Ő meg keressen egy számára "ideális" nőt, úgysem fog találni...

2009. aug. 30. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen annyi önbecsülésed, hogy odébbállsz. Fiatal vagy, és biztos van oylan fiú a világon, akinek Te vagy az "ideális". 31L
2009. aug. 30. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!