Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha ezt mondaná a párotok?
Jómódúak a szülei, nem jelent nekik anyagi problémát kifizetni a számlákat. Nem tartanak arra igényt, hogy beszálljon a költségekbe.
Amúgy tényleg az érdekel(főleg nők véleménye), hogy Ti feladnátok-e ezt a kényelmet, azért, hogy a kedvessel együtt éljetek?
Elkényeztetett ribi. Ha az, hogy együtt élhet veled, nem győzte meg, az két dolgot jelenthet:
1. nem szeret eléggé
2. sose lesz elég önálló, hogy apuci-anyuci pénzéről leváljon
Nekem mindkét eset kizáró ok lenne.
hát én ha szerelmes lennék, akk örülnék a csaj helyébe h összeköltözhetnék a párommal, nem érdekelne h fizetni kell, ez alap. Nem tudom, sztem ilyennel nem érdemes foglalkozni, nem hinném h így előrébb jutna ez a kapcsolat :S
21/L
Ennyit ér egy távkapcsolat. Könnyű párszáz kilométerről jópofákat mondani. Meg hetente egyszer összemelegedni is kifejezetten jólesik, de semmit nem tudsz meg közben a másikról.
Ennyi idő alatt találtál volna a szomszédodban is öt normális csajt.
De anyucinak is lehetne esze annyi h megtanitsa a kislányát h manapság mindenért meg kell dolgozni és nem pottyan az ölünkbe semmi,ebben az esetben a befizetett csekk pl.
Ha nagyon össze akarna költözni menne veled,vagy mondta volna h te menj oda,de ezt se mondta tehát ne várj töle sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!