Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha ezt mondaná a párotok?
házasság/család nem duma
az is biztonságérzetet nyújt
ez nem így van
olyanért én sem áldoznék pénzt, aki olyan barátom, hogy ki tudja mi lesz.
nem a férjem, nem gyermekeim apja.
és ő is miért akar velem összeköltözni?
hogy olcsóbb legyen az albija....
hol itt a szerelem? minek van ez idekeverve?
Köszönöm a válaszokat! A dolog úgy néz ki, hogy Ő amiatt nem akar albérletbe költözni, hogy ne kelljen fizetni az ezzel járó költségeket. Ezt még meg is érteném, de egyedül kevés vagyok egy egész lakást kicsengetni, azért annyit nem keresnék ott se. Valaki említette a lakáshitel dolgot, ez tetszene is, de még nem éltem vele együtt, a leghosszabb időszak amit együtt töltöttünk nem volt több 2 hétnél is, és akkor is be-be csúsztak veszekedések. Erre azért nem vállalnék egy közös lakást, emiatt gondolkoznék kezdetben albérletben, hogy lássam milyen vele hosszabb távon, kijövünk-e.
Erősen gondolkozok azon, hogy leülök vele beszélgetni a jövőnket illetően, mert kezdem azt érezni, hogy ez a kapcsolat így sehova se tart.
megoldás:
belemész lakáshitelbe és ő hozzád költözik, soha ne fogadj el pénzt tőle csak rezsire, úgy 1/1-ben tiéd a lakás, tehát bármikor szakíthattok.
Sajnálom, a lány nem szerelmes beléd igazán. A kifogásai csak duma.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!