Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha ezt mondaná a párotok?
kidobnám mint macskát szarni!
Velem így ne beszéljen senki se! Ha meg a haverjai előtt akar arcoskodni, akkor keressen magának egy olyan k*rvát, aki ezt tolerálja... én nem vagyok az...
25/L
Ezt tényleg ne tűrd el :S mit képzel magáról?! ráadásul többi ember előtt?! Ez irtó megalázó! Azonnal dobd! Én a helyedben úgy tenném, hogy megvárnám a következő ilyen alkalmat, hogy haverjai előtt ilyet mond. És akkor adnék egy pofont és otthagynám a p*csába. Égjen csak a pofája a haverjai előtt.
21/L
van akinek ez a szavajárása..
és vannak akik nem tudják befogni a pofájukat vagy csak idegesítő a hangjuk.
nem nagy dolog.
a pofont nem javaslom, mert ezek után kinézem belőle, hogy a haverjai előtt tovább arcoskodik és visszaüt.... azzal te járnál rosszabbul...
én nem vagyok a híve a kölcsön kenyér visszajár mondásnak, attól, hogy ő megaláz, neked még nem kell hozzá lealacsonyodni...
egyszerűen szakíts vele, mond meg, hogy nem jön be a stílusa, és már kiszerettél belőle emiatt... pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!