Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha ezt mondaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha ezt mondaná a párotok?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná: "kussolj már!", ez nem az első alkalom. Próbáltam vele megbeszélni, de ennek ellenére is folytatja. Csak akkor mondja ezt, ha a haverjai is ott vannak. Talán csak előttük akar arcoskodni?
2010. szept. 9. 19:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt, hogy szakítanék vele, és megpróbálnék egy kevésbé bunkó párt választani.
2010. szept. 9. 19:13
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

kidobnám mint macskát szarni!

Velem így ne beszéljen senki se! Ha meg a haverjai előtt akar arcoskodni, akkor keressen magának egy olyan k*rvát, aki ezt tolerálja... én nem vagyok az...

25/L

2010. szept. 9. 19:14
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igen!!!De nekem az jön le hogy egy kőbunkó is,de ha folytassa tovább mondd azt neki hogy ha nem hagyja abba akkor elhagyod ha abbahagyja akkor szeret ha nem...tudod a választ.
2010. szept. 9. 19:15
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg ne tűrd el :S mit képzel magáról?! ráadásul többi ember előtt?! Ez irtó megalázó! Azonnal dobd! Én a helyedben úgy tenném, hogy megvárnám a következő ilyen alkalmat, hogy haverjai előtt ilyet mond. És akkor adnék egy pofont és otthagynám a p*csába. Égjen csak a pofája a haverjai előtt.

21/L

2010. szept. 9. 19:16
 5/21 anonim ***** válasza:
ott a haverjai elött kapna egy jó nagy nőtenyerest, és megmondanám neki,hogy velem ne beszéljen így, keressen magának egy kuurvát aki tűri -.- , majd otthagynám.
2010. szept. 9. 19:19
 6/21 Prímás Lancelot ***** válasza:
25%

van akinek ez a szavajárása..

és vannak akik nem tudják befogni a pofájukat vagy csak idegesítő a hangjuk.

nem nagy dolog.

2010. szept. 9. 19:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolóval teljesen egyetértek! Ha legközelebb ilyet mond, adj neki egy pofont, vagy ha azt nem akarsz közöld vele hogy mostantól egyedülálló, és hagy ott a p*csába! Sosem fogja abbahagyni, mert azt hiszi megteheti veled!
2010. szept. 9. 19:20
 8/21 anonim ***** válasza:
Az utolsó az 19:16-os akart lenni!
2010. szept. 9. 19:21
 9/21 anonim ***** válasza:
És azt honnan tudja mindenki, hogy a csaj nem hisztizett, vagy nem mondott hülyeségeket? A 'kussolj már' annyira nem nagy szám, ha nem tudjuk, hogy miről van szó ténylegesen...
2010. szept. 9. 19:23
 10/21 anonim ***** válasza:

a pofont nem javaslom, mert ezek után kinézem belőle, hogy a haverjai előtt tovább arcoskodik és visszaüt.... azzal te járnál rosszabbul...

én nem vagyok a híve a kölcsön kenyér visszajár mondásnak, attól, hogy ő megaláz, neked még nem kell hozzá lealacsonyodni...

egyszerűen szakíts vele, mond meg, hogy nem jön be a stílusa, és már kiszerettél belőle emiatt... pont...

2010. szept. 9. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!