Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy egyre jobban kikupálodik a párom mellettem, nekem ugy hagy egyre alább az önbizalmam. Szakitsak?
Nem első hogy mellettem élednek fel.
Eleinte nekem akarnak tetszeni(a mostani parom is), aztán jön az hogy a másik nem visszajelzéseire is adnak, egyre magamutogatobbak lesznek, eleinte ellenállnak a kísértéseknek aztan nem.
Miert van az ha en elfpgadok vkit pl.pocakosan neki áll ledolgozni aztan egy idiota csődör akar lenni, mint vmi falu bikája?
De ha e felett el is megyek es megprobálom lazán venni hogy ujabban edzoteremben izzad meg talpra áll, MIÉRT megy el nekem ettol az önbizalmam is az életkedvem is, miert megyek én ebbe tonkre leszek feltékeny meg kis becsicskult senki?
Nem épitenek, hanem engem rombolnak.
Rám nem jön rám valahogy se a fittnes kényszer, meg hogy neki álljak bomba nő lenni, bennem nem éled fel semmi sem. Sőt inkább depresszio éled fel.
Miért en szivok azzal hog, mindenki miattam jön ki a züllésbol, vagy kezd macsoskodni, vag, miattam lefogy, miattam kivirul.
Mi a sz.rért vagyok en egotuning, ugródeszka?
Jah masok életét megoldom, csak a magamét nem.
Annyira tipikus.
Megint nézhetek elébe annak, meg asszisztálhatom azt végig, ahogyan elhagynak, mert "kinőttek", leszívtak, elhasználtak mint egy rongyot,
vagy...egyszeruen kidobom most..
Elvégre a csúcson kell kiszállni meg abbahagyni.
Csak állandoan remenykedek á ő nem olyan, á biztos nem ismétlődik, á ő szeret, á ő tudja kezelni majd a beképzeltségét, á ő az marad aki volt.
De belenéznék a jövőbe en hogy megyek tonkre, amig a másik meg elszáll mellettem.
Beszéltem az exemmel is mert neki elve ilyenek hogy minden kapcsokqt egy tanitas.
Mondtam neki hogy emlékszel mennyire feléledtél kivirultál mellettem aztán ahogy lekezeltél es elfelejtettél megbecsulni értékelni elszálltál es lenéztél aláztál?
Persze tagadta, hogy ő dehogy kezelt le.
Ezen vitáztunk egy sort, hogy de igen aljas szemét volt.
Mire aztán rátérhettem a lényegre hogy es kepzeld a mostani párom kezdi most detto ugyanezt.
Kezd nagy csődör lenni, edzeget, kezd elszállni meg a föld felett járni micsoda egy "bika".
Most az addig oké hogy már megint "feltámasztottam" vkit, de nekem mi lenne ezekben a kapcsolatokban a tanitás?? En mivel leszek ezektol a majmoktol több? Hogy csak átmegy rajtam "mindenki"?
Aztán majd ő is itt sír nekem ahogy te tetted, miután kidobom? Akkor jut majd eszébe értékelni ahogy neked most?
Azt mondta beszéljuk meg személyesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!