Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Eldöntenétek egy "vitát" ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eldöntenétek egy "vitát" ?

Figyelt kérdés

Azért zárójeles,mert inkább egyet nem értés.

Van egy friss kapcsolatom.30asok vagyunk mindketten.Én vagyok a férfi.Én egyedül élek és sokszor szoktunk nálam találkozni.A múltkor is így volt,de pont aznap volt esedékes a heti nagytakarításom.Általában vagy találkozás előtt vagy utána megszoktam oldani az ilyen dolgokat.Most valahogy úgy jött ki hogy együtt lógtunk,jeleztem neki hogy nekem lenne ilyen dolgom,mondta hogy segít,de nyilván nem engedtem,de jelen maradt.Persze közben sokat viccelődtünk,próbált kötekedni,szívni a vérem.De a vége az lett hogy én nem vagyok normális.Már ahogy takarítottam.

A nagytakarítás nálam portörlésből,porszívózásból,felmosásból áll.A ház 86 m2,és a porszívózás, felmosás kiterjed a bejárat előtti kis részhez,illetve van egy közepes méretű teraszom is.Ez úgy összesen 3 óra 20 percembe telik.Plusz mínusz 5 perc.De ebben benne van a végén hogy lemosom a papucsokat,meg a felmosókat beáztatom,mert a kinti részt külön felmosóval mosom.Igazából önmagában ezen is fennakadt,hogy ennyi ideig tart.1 órát portörlök,egy órát porszívózok,a maradék idő meg a felmosásra megy el.Természetesen megvan a sorrendje is a dolgoknak,minden egyes folyamatnál,a leghatékonyabb formában lett kitalálva.Amivel persze nem értett egyet,de mindenre logikus magyarázatot tudtam adni,amire nem nagyon volt visszavágása.Amin úgy igazán fennakadt az a felmosás.Amit úgy szoktam a nagytakarítás alkalmával ,hogy egy adott területen először a fugát mosom külön,mert ha csak a felületet mosom,akkor belerakódik a por és nem tisztítja ki a felmosás teljesen.Mikor az adott helyiségben átmegyek a fugákon,akkor utána a felületet két irányból mosom fel.Érthetően megfogalmazva oldalra jobbra-balra mosva a felületet,majd keresztirányba előre-hátra.Így pedig biztosan nem marad tisztítatlan felület.2 hetente kicsit több mosószódát teszek a felmosó vízhez,így jobban tisztít,viszont hátrányként csíkot hagy,így olyankor még külön tiszta vízzel átszoktam törölni mindenhol a felületet.Én ezt így normálisnak tartom.Ő meg ezekre a dolgokra mondta hogy nem vagyok normális.Nem veszekedés...inkább csak piszkálódás.Azóta is beszólogat ezekkel kapcsolatban ,de inkább csak poénkodik,húzza az agyam.Így én se veszem fel,és nem sértődök meg.De azért b.ssza a csőröm kicsit...mert én ezt tényleg nem érzem túlzásnak...inkább teljesen természetesnek.

Úgyhogy kíváncsi vagyok az oldal népessége kinek ad igazat.Nem tud a barátnő arról hogy felteszem ezt a kérdést.De akkor is elé állok az eredménnyel ha az ő javára billen a mérleg... és valamilyen szinten elismerem hogy csinálhatnám lazábban is a dolgot.

2021. dec. 29. 16:56
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Jó,ahogy írtam elfogadom én a kritikát is...a szavazás is eléggé egyoldalú.Még!Változhat ez még!Akik az én oldalamra szavaznak lehet még takarítanak :)
2021. dec. 29. 17:41
 22/53 anonim ***** válasza:
23%
Vagy buzo vagy vagy trollkerdes.
2021. dec. 29. 17:42
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tok mindegy, kinek van igaza, minek lazitanal, ha neked igy jo? Ha osszekoltozesre kerul a sor, akkor nyilvan utana is te fogod ezt csinalni, a sajat modszereddel, es kesz, a no meg majd ugy veszi ki a takaritasbol a reszet, hogy a 3 oras felmosasod elott elmosogat, berak egy mosast aztan kitereget. Tok mindegy. Nem kell a masikat betanitanod a sajat modszeredre, nalunk is van 1-2 dolog, amit az esetek 90%-aban csak az egyikunk csinal.
2021. dec. 29. 17:43
 24/53 anonim ***** válasza:
93%
21-es Akik a másik oldalra szavaznak is takarítanak, nem 3 óra 20 percig, és nem északról nyugatra a felkelő nap sugallatára.
2021. dec. 29. 17:45
 25/53 A kérdező kommentje:

Akkor ebben nem működik az ellentétek vonzzák egymást mondás?

Nem,eszem ágában sincs ezt másra ráerőltetni,meg megmondani mit hogy csináljon.Sőt,tudom hogy sokszor túlzásba viszem a dolgokat és ha később szükséges lesz egy együttélés során akkor változtatni is hajlandó vagyok!

2021. dec. 29. 17:46
 26/53 anonim ***** válasza:
92%
Ha ilyen alaposan takarítasz igazán megcsinálhattad volna egy nappal később is. Hihetetlen hogy nem várhatott a dolog. Nagyon beteg ez az egész szitu. Biztos nem jönnék össze egy ilyen pasival, mert borítékolható a későbbiekben az állandó kötekedés a takarítással kapcsolatban, kivéve ha mindig te csinálod majd. Akkor viszont főnyeremény vagy. :D
2021. dec. 29. 17:50
 27/53 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nagyon vékony a határ aközött hogy valaki nem normális,vagy főnyeremény :)

2021. dec. 29. 17:54
 28/53 anonim ***** válasza:
96%
A mai világban nem nehéz beleszeretni egy előttünk órákon át lakást suvickoló pasiba. :)
2021. dec. 29. 18:04
 29/53 anonim ***** válasza:
38%
Jesszus, milyen koszosak lehettek.😄 Hetente egyszer átmegy a házon, ami majdnem 100 nm, az kb. ennyi idő mindennel együtt. Hetente egyszer felmosni, mióta kényszeres? Az pedig, hogyan mos fel, általában mindenki jobbra-balra húzza és, ha sok a tisztitószer, akkor utána még sima vízzel átmossa.
2021. dec. 29. 18:10
 30/53 anonim ***** válasza:
75%

Jöhetsz hozzám takarítani :D kicsit nekem is túlzásnak tűnik,én tuti nem szánnék egy fél munkanapot a takarításra, inkább lezárnám a fél házat, de!

Ha te takarítasz, mi a baja? + tök szuper ha mindig rend és tisztaság van. Szerintem ezt inkabb értékelni kéne.

2021. dec. 29. 18:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!