Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha eldöntenétek hogy most én vagyok a hülye, vagy tényleg igazam van?
Van egy nagyon jó barátom fiú nem ismerem nagyon régóta kb. 8 hónapja csak. És Régebben sok furcsa dolgot csinál. Például amikor túl közel álltam az úttesthez akkor azt mondta hogy álljak beljebb mert kár lenne ha elütne az autó. Mikor a szerelme ugyanolyan távolságra volt és azt is hozzátette hogy a többiekért nem lenne kár. Aztán. Én mondtam neki hogy nekem most már 4 fényképem van a telefonomban róla. És erre ő azt mondta hogy Nekem meg egy se.És hogy ideje lenne már hogy neki is legyen.És egyszer megkérdezte hogy amikor mondom neki hogy szeretem azt hogy értem.És én mondtam hogy nem tudom, mert ott volt a szerelme meg egy másik barátunk is és nem akartam mondani előttük hogy úgy hogy szerelmes vagyok beléd.Utána egész délután erről beszéltünk.És másnak pedig megölelt és puszit is adott.Mostanában meg nem szólt hozzám és az egyik közös barátunk mondta hogy azért merthogy ő visszafogja magát hogy nehogy félreértsem...pedig közben semmit sem változtam.
Most nem tudom hogy én vagyok e a hülye hogy azt gondoltam hogy akkor szerelmes belém vagy nem én hanem ő?
L/13
bárcsak nekem lennének ilyen problémáim.. h nem rakott képem rólam a barátom a telefonjára.. (":
de miután nem mondtad ki ott m.ki előtt h szereted, utána erről beszéltetek h csak a többiek előtt nm akartad?
mert ha nem erről beszéltetek akkor lehet h megelégszik a barátnőjével, és azt hiszi h nincs nálad esélye..
mert amúgy van barátnője nem..??
A sztorit nem olvastam el de azt láttam hogy nő(na ez erős kifejezés)kislány vagy ezért a válaszom:Te vagy a hülye!
Legalább Bp-s vagy?
elég sokan félreértettétek. Az nem az én bajom volt hogy nincs kép a telefonján rólam hanem ő mondta.
És ő a legjobb fiúbarátom nem a pasim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!