Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eldöntenétek egy vitát? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Sziasztok!
Röviden annyi lenne a lényeg, hogy 4. alkalommal voltam a bölcsesség fogammal fogorvosnál és nem tudta kiszedni.
A barátom csak hőbörög, hogy menjek el a szentkirályiba, de ma nagyon össze vesztünk.
Mondtam neki, hogy nekem nincs segítségem és kocsim és soha egyszer sem ajánlotta fel, hogy elvisz vagy eljön velem. Azt mondta hogy miért nem szóltam és hogy eddig mindenhova elbuszoztam, most miért nem?
Nagyon össze vesztünk ezen
Szerintetek? Hisztis libaként viselkedtem vagy engem is meg lehet érteni?
Neki van igaza, hiszen néma gyereknek anyja sem .... tudod.
Ne várd, hogy kitalálja a gondolatodat.
Viszont téged is megértelek, hogy a sok fogászati hercehurca miatt ingerültebb vagy, és tényleg jól esik az embernek, ha a párja magától felajánlja a segítséget, és nem úgy kell kuncsorogni.
Én is voltam olyan párkapcsolatban, ahol inkább nem szóltam, mert úgy éreztem, ha szólok, akkor csak azért teljesítené az akkori párom,mert szóltam neki. Volt olyan, hogy borult nálam a bili és elmondtam a véleményem, hogy mit szerettem volna.Akkor ő is jött azzal, hogy jajj miért nem szóltam stb. Ennek már rég vége és azóta is úgy gondolom, hogy lesz nekem olyan párom, aki szó nélkül tudja majd teljesíteni a vágyaimat.Itt most semmi konkrétat nem írok,mert felesleges és nem kell a lehurrogás.Ennyi.
Kérdező te döntsd el, hogy mióta vagy együtt a pároddal és hogy milyen irányba tud haladni a KÖZÖS életetek, vannak-e közös terveitek. Ha vannak, akkor lehet, hogy kis pici dolgok eltörpülnek az mellett, hogy ti úgyis egy közös család lesztek a jövőben és együtt kell mindent megoldanotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!