Szerintetek ez nem fura vagy beteges? Vagy csak én képzelődöm? Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre
Nem nem normális.
Szerintem a srác szerelmes a barátnődbe, a barátnőd meg kicsit naiv.Bocs.
Nem csodálom, hogy gyanúsnak tartod a dolgot. :S
Nekem is az lenne.
Ez így finoman szólva sem egészséges.
Látod, mindannyian azt látjuk, hogy nem normális ez a fajta testvéri kapcsolat. Igen, jól érzed, hogy valami itt nem stimmel. De azt kell mondanom, hogy nemcsak a bátyj az, aki furcsán viselkedik, hanem bizony a barátnőd elég furcsán áll hozzá a dolgokhoz.
Régebben azt mondták az ilyen kapcsolatra, hogy "cicáznak" egymással. Tetszenek egymásnak, és vonzódnak egymáshoz testileg is, ez nyilvánvaló. De eddig visszatartotta őket az a tudat, hogy féltestvérek. Ki tudja, meddig tartja ez vissza őket.
Én a helyedben egy-az-egyben rákérdeznék a barátnőmnél, hogy mit érez a bátyja iránt, és hogy mire kéne vélnem ezeket a furcsa, természetellenes megnyilvánulásokat.
Édesanyjuk vajon tud erről?
Mégis mit kéne gondolnunk, ha:
a bátyuska bemegy a fürdőbe, amikor a huga éppen meztelen van,
ha a bátyuska ki se akar menni,
ha a fiókjában tartja a huga szexis fotóit,
ha idegrohamot kap amikor csókálózni lát benneteket,
öltözködés közben kocsányon lógó szemekkel bámulja a hugát,
ha a hugát mindez nem zavarja, sőt a jelek szerint mindez kedvére is való?
Nehogy már normális legyen!
Saját magadat nem csaphatod be! Igenis vonzódnak egymáshoz, akár beismerik, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!