Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem fura vagy...

Szerintetek ez nem fura vagy beteges? Vagy csak én képzelődöm? Őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre

Figyelt kérdés
Na sziasztok. 21 éves srác vagyok, barátnőm 20 éves. Fél éve vagyunk együtt. Van egy bátyja, ő 25 éves. A srác az anyja első házasságából született, elég durva csávó, szeret belekeveredni balhékba. Barátnőm otthon lakik még, meg a srác is, de ritkán alszik otthon. Eléggé fura a kapcsolatuk, ami nekem csak mostanában kezdett feltűnni. Szóval ezeket barátnőm mesélte és hát hogy is mondjam, neki természetes, nekem meg nem. Pl. srác bemegy, mikor barátnőm fürdik, és elkezdi nézni és úgy beszélgetnek. Barátnőm modellkedik, a srác az egyik fotózáson készült képeiből kért másolatot, elrakta és a fiókjában őrzi. Még én se kértem belőle másolatot! Akkor volt olyan, hogy átment aludni hozzá, mikor részeg volt és egy ágyban aludtak. Ezeket barátnőm nemes egyszerűséggel meséli, ami nekem kicsit fura. Másik dolog, hogy a bátyját tartja a legjobb pasinak, ezt akkor mondta, mikor barátokkal elmentünk sörözni. Ami viszont nekem tűnt fel, az az, hogy náluk voltam úgy kb 2 héttel ezelőtt szombaton, bulizni mentünk, barátnőm meg még készülődött és a nappaliban voltam én, a bátyja, meg Ő. Kihozott két ruhát, mondta, hogy nem, inkább a másikat veszi fel, gyorsan levette a ruhát, a bátyja meg végig bámulta ilyen furán, ahogy átöltözik. És egyszer mikor csókolóztunk náluk a konyhában, a srác akkor jött haza és tiszta ideg lett, becsapta az ajtót. Most nem azért, de ezek normális dolgok? Vagy csak én reagálom túl? Oké, testvéri szeretet meg minden, de pl. nekem is van egy nővérem, sose mentem be, mikor fürdött vagy ilyesmi és kezdtem el vele beszélgetni. Most komolyan kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2011. febr. 27. 13:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sok család tagjai meztelenkednek egymás előtt, anélkül, hogy bármi rosszra gondolnának, a képeket is elkérhette rokoni büszkeségből, az idegesség is betudható annak, hogy nem szereti mások csókolózását nézni.
2011. febr. 27. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja, és részegen furább helyeken is elalszik az ember.
2011. febr. 27. 17:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Húú hallod nálunk is úgyanez van a barátommal és a húgával.

Ők is 20év körüliek,simán meztelenkednek egymás elött,fürdőbe is tök simán bemennek egymáshoz,rengegszer egy ágyba alszanak,kibeszélik egymásnak a szexuális életüket stb. Meg ők is folyamatosan dicsőitik egymást,barátom is ezt mondja a tesójára,hogy ő a legszebb,legklasszabb csaj stb,mindig előtérbe helyezi velem szembe, teljesen odavannak egymásért.Az utcán ismeretlenek mindig azt hiszik,hogy járnak,tökre az süt le róluk ránézésre.Rengetegszer érzem magam borzalmasan miatta,pedig bennem van,hogy biztos,hogy nem,hisz ez beteges,ilyen nincs,de mégis úgy nyomaszt,nem tartom normálisnak. :S

2011. febr. 27. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Látom, szeretnek az emberek kombinálni. :)

Semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy rokonom modellkedik és kérek a képeiből (feltéve, ha nem meztelenül modellkedik, hanem valami csini ruhában). Én még az unokatesómtól is kérnék.

A egymás előtt meztelenül való mutatkozást én sem nagyon szeretem családon belül, de vannak olyanok, akik még nudizni is együtt járnak, nekik ez természetes. Meg azzal sem foglalkoznak, ha hiányos öltözetben szaladgálnak otthon, mikor a család többi tagja is jelen van és egyik sem akarja "megrontani" a másikat.

Ezek még önmagukban nem jelentenek semmit, bármennyire is furcsának tűnnek.

Viszont az már azért nem helyes, hogy a srác csapkodja az ajtót, mikor meglát titeket együtt, meg féltékenykedik.

Úgy gondolom, ne gyárts egyelőre még szaftos történeteket magadban róluk, mert lehet, hogy csak egy túl szoros testvéri kapcsolatról van szó. Ami szintén nem túl egészséges, de azért még nem biztos, hogy szexuális, vagy szerelmi töltettel is rendelkezik.

Inkább figyelj egy kicsit oda rájuk, hogy kiderítsd az igazat. Szerintem, ha több van köztük, nem tudják sokáig titkolni.

2011. febr. 27. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!