Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány randi után kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány randi után kellene eldöntenem kell-e a srác?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Még sosem voltam szerelmes. 2 kapcsolatom volt (egy fel es egy 4 eves) ott sem voltam szerelmes. Nagyon sok randim volt, egyéjszakások, laza kapcsolatok...de semmi.

2 srac is volt, akikkel par randi volt ( 5 es 8) , es naluk azt ereztem odavagyok, akarom oket, még szerelmes ugyan nem voltam, de ereztem, hogy akár lehetnék...viszint dobtak.

Most van egy uj srac, 2x randiztunk es nala nem erzem ezt... elvagyok vele, jol erzem magam, kivanom, de olyan uristen kivagyok, hogy az enyém legyen..ilyen érzésem nincs. Mikor jott nektek? Dobjam?

2016. okt. 10. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első randin is éreztem, hogy kell a párom. Dobjad, vagy mondd meg neki, hogy részedről maximum komolytalan kapcsolat lehet a dologból.
2016. okt. 10. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, hogy hány éves vagy, de én felnőtt fejjel úgy gondolom, hogy már nem feltétlenül a kezdeti fellángolás alapján a legjobb párt választani, hanem meglehet adni az esélyt az ismerkedési szakasznak egy olyan emberrel aki számomra vonzó és szimpatikus, mert lehet a helyzetek és az ismerkedés elmélyülése alatt fog kialakulni benned az az érzés mint mással a legelején akit szinte nem is ismersz.

Valakivel elsőre kialakul, valakivel hetekkel, hónapokkal később de a végeredmény ugyanaz lesz.

Én kb 4-5 alkalmat megadnék ennek, ha türelmetlen vagy és utána hoznék végleges döntést, mert 2 randiból még nem lehet megismerni a másikat.

2016. okt. 10. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem azt csinálsz, amit akarsz. A kérdés alapján eléggé energiavámpír típusnak tűnsz, már a kérdés elolvasától majdnem halálra untam magam.
2016. okt. 11. 00:30
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Az első randin, te életképtelen!
2016. okt. 11. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy ha első randin nem éreztem, hogy érdemes belevágni, akkor ez az érzés később sem jött.

Itt hangsúlyoznám a RANDI szót. Mert olyan előfordult, hogy valakit már ismertem hosszabb ideje egy társaságból, de csak apránként kezdett el férfiként érdekelni. Amikor már potenciális társként tekintettem és ilyen szempontból figyeltem, akkor egyből jött az érzés, hogy ő kell nekem!

2016. okt. 11. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:

szerintem #2 és #5 elég jól látja a dolgokat, bár én magára a randi szóra nem helyeznék ekkora hangsúlyt, mert ez csak egy keretet, értelmezési tartományt ad a kapcsolatnak és pont azt a kényszert erőlteti rá a dologra, ami a kérdésben is szerepel: "dönteni kell".

szerintem két ember kapcsolata folyamatosan változik és nem jó, nem érdemes keretek közé szorítani, hogy mi most csak erre vagy arra akarjuk egymást használni. ismerjétek meg egymást, töltsetek együtt időt és majd kialakul, hogy hogyan viszonyultok egymáshoz. amikor ét idegen találkozik (mint egy randin), akkor vagy van elsőre egy azonnali vonzalom, vagy nincs. viszont ez nem feltétlenül jelent semmit. de ha erőltetitek, hogy márpedig el kell dönteni, hogy mit akartok egymástól, akkor jön az, amit többen írtak, hogy ha elsőre nincs, akkor nem is lesz. bezzeg,ha iskolában, baráti társaságban ismersz meg egy srácot, akkor meg idővel kialakulhat, mert nincs ott a kényszer, hogy el kell dönteni, mi is legyen.

szerintem adj időt magadnak, a másiknak, meg főleg az ismeretségeteknek, hogy kiderüljön, mennyire jöttök ki jól, mennyi a közös bennetek, milyenek a különbségek és ezeket hogyan tudjátok kezelni, meg hogy vannak-e, vagy majd lesznek-e érzelmek és vonzalom. találkozgassatok, szervezzetek programokat, érezzétek jól magatokat és menet közben majd kiderül, hogy mi lesz a dologból. ha normális a srác, akkor meg lehet vele beszélni, hogy még nem tudod, de ki tudja mi lesz. ha nincs más, esélyesebbnek tűnő jelentkező, és nincs is ennél jobb dolgod, akkor miért ne próbálkozhatnál vele tovább?

hogy hány randi után KELL eldönteni? amennyi randira ehhez szükség van. ha 3-5 randi után tudod, akkor jó. ha már a másodikon is tudod, az mégjobb. ha csak 10-15 randi után tudod, az se baj. ha meg csak később jössz rá, akkor ugyan mi van? mennyivel rosszabb rászánni a másik megismerésére és az elhatározásra 10-20 randit is, mint az, hogyha már az első-második randin eldöntötd, aztán az 50-iknél (amit persze már nem számolsz, hiszen az másodiktól már járásnak hívjátok és onnan nem számoljátok) meg szakítottok, mert kiderül, hogy mégsem működik a kapcsolat?

2016. okt. 12. 13:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Persze, ra lehetne szanni 10-15 randit....de az kinek jo? Kinek jo, ha a 13. Randi utan kozlom, hogy nekem nem megy vele, mikor ő meg teljesen odavan ertem az elso randitol kezdve es ez csak egyre melyebb lesz nala...? Csak megbantom :(
2016. okt. 13. 00:19
 8/8 anonim ***** válasza:

értem az álláspontod és a többség pont így áll hozzá, hogy nem szánnak időt a másik megismerésére. vagy elsőre bejön, vagy megy a levesbe és keresnek mást, akivel elsőre stimmelnek a dolgok. de a többség általában fél-egy év után ugyanúgy lecseréli azt, akivel elsőre stimmeltek a dolgok, mint ahogy a 13-ik randi után kidobnád a srácot, mert fél-egy év után ugyanúgy kiderülhet, hogy mégsem működik, hiába volt elsőre szimpatikus.

mi alapján döntöd el előbb, hogy nem lehet semmi? mi alapján döntöd el, hogy mikor döntöd el? (amiről ugyebár a kérdésed is szól)

fordítsuk meg az utolsó kérdsésed! mi van akkor, ha nem szánod rá a 10-15 randit és nem a 13-iknál közlöd, hogy mégsem lesz belőle semmi, hanem már a 2-3-iknál így döntesz - de mi van akkor, ha a 13-ikra mégis megtaláltad volna benne azt, ami miatt mégis vele akarsz lenni? ez persze sosem derülne ki, hiszen esélyt sem adtál rá - sem a srácnak, sem magadnak...

2016. okt. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!