Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyáltalán nem félt a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem félt a barátom, engem ez annyira zavar,hogy elmondani nem tudom.Attól még szerethet engem?

Figyelt kérdés

Pár éve már járunk ,de mar a kapcsolat elején is soha nem érdekelte,ha pl elmentem valahova. Soha nem kérdezte kivel voltam,hol,mit csináltam.

Mai napig is ,ha órakig csetelek valakivel,ha órakra elmegyek barmit csinalok nem nagyon kérdez semmit. Maximum hol voltam ,de aztán semmi kérdése nincs.

Őszintén kb felrobbanok úgy zavar,hogy nem félt,hogy nem érdekli semmi.

Azt mondja azért nem erdekli,mert úgyse csalom meg,és tisztelni kell a másik magánéletet,mert vele ezért mar szakítottak,hogy féltékeny volt,a leckét örökre megjegyezte.

Néha mar olyan negatív es gonosz gondoltaim vannak,hogy szégyellem ..eszembe jutott,hogy megcsalom es hasonlok. Hisz úgysem érdekli..Persze nem tettem meg,de annyira bant,hogy nem érdeklem,hogy tehetetlenségemben nem tudok mit tenni.

Valaki élt mar at hasonlót??Attól meg szerethet,hogy ennyire nem erdekli?

2021. dec. 28. 15:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezért mondtam hogy itt sokan félre értettek a kérdést,illetve annak leírását.

Engem is nagyon bántana ez, mert a párom egyben a barátom is. S szeretem vele Meg osztani és megbeszelnk azt ami velem történik, vagy éppen gondom van.

Nem gondolnám hogy ez normális.

Ezen kívül minden rendben köztetek?

2021. dec. 29. 11:31
 22/24 A kérdező kommentje:
21,nem egeszen.Van meg egy masik problema.. Ami kicsit ehhez a dolgohoz kapcsolódik,mert amikor például kérdezem ot vagy o érdektelen velem es ezt szova teszem akkor nagyon ingerült lesz. Sokszor képtelen kezelni es uvoltozik . Ugy erzem nem lehet vele kommunikalni rendesen csak érdektelen semmitmondó dolgokról vagy neha a sajat dolgait mondja ami eppen idegesito a munkaban pl feladat arrol szeret beszelni.
2021. dec. 29. 12:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Azért én elgondolkoznek a helyedben, hogy ez a pasi szeret e téged egyáltalán. 🙄

Ha szeretne akk érdekelne mi van veled, nem uvoltozne stb..

Sokat vagytok egyutt? Szexel minden rendbe? Néha meglep evvel avval? Szoktatok menni erre arra?

Nem kell válaszolni ( ha nem akarsz) , de ha ezek se akkor....

2021. dec. 29. 12:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Gyanús, hogy te szerelmes vagy ugyan, de ez nem biztos, hogy kölcsönös... Ez csak tipp a leírtak alapján.
2021. dec. 29. 14:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!