Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyáltalán nem félt a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem félt a barátom, engem ez annyira zavar,hogy elmondani nem tudom.Attól még szerethet engem?

Figyelt kérdés

Pár éve már járunk ,de mar a kapcsolat elején is soha nem érdekelte,ha pl elmentem valahova. Soha nem kérdezte kivel voltam,hol,mit csináltam.

Mai napig is ,ha órakig csetelek valakivel,ha órakra elmegyek barmit csinalok nem nagyon kérdez semmit. Maximum hol voltam ,de aztán semmi kérdése nincs.

Őszintén kb felrobbanok úgy zavar,hogy nem félt,hogy nem érdekli semmi.

Azt mondja azért nem erdekli,mert úgyse csalom meg,és tisztelni kell a másik magánéletet,mert vele ezért mar szakítottak,hogy féltékeny volt,a leckét örökre megjegyezte.

Néha mar olyan negatív es gonosz gondoltaim vannak,hogy szégyellem ..eszembe jutott,hogy megcsalom es hasonlok. Hisz úgysem érdekli..Persze nem tettem meg,de annyira bant,hogy nem érdeklem,hogy tehetetlenségemben nem tudok mit tenni.

Valaki élt mar at hasonlót??Attól meg szerethet,hogy ennyire nem erdekli?

2021. dec. 28. 15:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Szerethet és örülj inkább neki, hogy tiszteletben tartja a magánszférádat.
2021. dec. 28. 15:55
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét nemre értve:

Ha valaki féltékenykedik: Baj, mert nem bízik bennem

Ha valaki nem féltékenykedik: Baj, mert unalmas és "nem félt".

Ha valaki pöccre kiszámolja a balanszot: Baj, mert kiszámítható, nem őszinte.

2021. dec. 28. 15:56
 3/24 anonim ***** válasza:
93%

Nem függ össze a kettő. Szeret és bízik benned. Örülj neki hogy nem akar birtokolni meg ellenőrizgetni.

Nyilván könnyebb megcsalni de ez már csak tőled függ.

2021. dec. 28. 15:56
 4/24 anonim ***** válasza:
89%

Te beteg vagy. Minek gyártasz problémát, ha nincs? Örülnél, hogy sikerül egy normális pasit kifognod, abból a kevésből.

N.

2021. dec. 28. 15:59
 5/24 A kérdező kommentje:

4,lehet az vagyok nem tudom.

de én szeretem,ha a ferfi picit szeretne birtokolni. Nem arra gondolok aki bezár és megver.Hanem egy egészséges féltésre,valamint ebben az is benne lehet,hogy emiatt úgy érzem nem is érdeklem őt hiszen nem érdeklődik nem akarja tudni mivel töltöm az időm..nekem ez fáj lehet beteg vagyok passz

2021. dec. 28. 16:03
 6/24 anonim ***** válasza:
94%
Órákig nem kérdezősködik, ha programod van? Engem az zavarna, ha állandóan faggatna. Örülj neki, hogy normális.
2021. dec. 28. 16:04
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Na, akik nem értik, hogyan jönnek létre az olyan kapcsolatok, ahol az egyik fél uralkodik a másik felett és sétál ebbe bele önként a későbbi áldozat - kb. ez a gondolkodásmód állhat mögötte. És hidd el kérdező, lesz majd aki ezt kihasználja, aztán közvetítheted minden perced a munkahelyeden, hogy elhiggye, hogy ott vagy (létező példa! - pár napja hallottam erről, csak fordított nemekkel: [link]
2021. dec. 28. 16:11
 8/24 anonim ***** válasza:
47%
De basszus, az nem féltékenykedés, ha megkérdezi, mit csináltál. Én ezt barátoktól is megkérdezem. Egyszerűen mintha leszarna. Van pina, azt annyi.
2021. dec. 28. 16:11
 9/24 anonim ***** válasza:
98%

Mitől kéne féltenie?

Egyébként miről szoktatok beszélgetni? Mit csináltok együtt? Ő szokott magáról beszélni? Szoktatok együtt nevetni?

2021. dec. 28. 16:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már jó ideje nős vagyok. Én sem kérdezősködtem soha. Elmegy barátnőkkel, kollégákkal is pár napra. Egy, nagyon idegesítő lenne nekem is, ha ellenőrizgetne. A másik, bízunk egymásba és elhiszem, hogy engem szeret. Na és ő is elhiszi, hogy én őt szeretem.
2021. dec. 28. 16:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!