Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet az összeköltözés, ha folyton anyukám után sírok?
Most fogunk összeköltözni a párommal.
Sajnos 400km-re élnek a szüleim. Ott fogunk élni páromék szüleitől nem messsze, külön házban, csak kettesben.
Eddig távkapcsolatban voltunk. Egyetemen ismerkedtünk meg. Suli miatt sokat voltunk együtt. 4 éve vagyunk együtt. 2022 Júliusban házasodunk, de már most végeztüni, kaptam munkát a kőrnyékükön és ő neki is van már állása ott.
Ma költözöm el otthonról, de a szívem azt érzem ketté szakad. Nehezen alszom este, lógatom az orrom napközben és sokszor elsírom magam.
A párom ott szeretne élni a munkahelye miatt. A mellék munkái miatt emg a családja miatt.
Én pedig itt a családom miatt.
Fájó, nem tudom mi lesz így. Nem akarom, hogy vége legyen. Szeretem őt.
Kérlek segítsetek, meg fogok tudni nyugodni?
Hasonló tapasztalatot keresek.
Van aki átélte már ezt? Mi lett az eredménye?
Szégyellem..:(
24 vagyok, párom 25.
Jó kapcsolatot ápolok a családommal. Nem gondoltam volna h havonta 1x fogom őket látni.
#19 Jaj az más, a matek az matek.
Megsúgom, máshol is van munka, ahogy mellékmunka úgyszintén. Kismillió helyen. A család viszont....? Látom "megy" a matek, szóval matekozd ki, hogy a családot is kismillió helyen megtalálja e....🤦🏻♀️ Várok, hosszú menet lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!