Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet az összeköltözés, ha folyton anyukám után sírok?
Most fogunk összeköltözni a párommal.
Sajnos 400km-re élnek a szüleim. Ott fogunk élni páromék szüleitől nem messsze, külön házban, csak kettesben.
Eddig távkapcsolatban voltunk. Egyetemen ismerkedtünk meg. Suli miatt sokat voltunk együtt. 4 éve vagyunk együtt. 2022 Júliusban házasodunk, de már most végeztüni, kaptam munkát a kőrnyékükön és ő neki is van már állása ott.
Ma költözöm el otthonról, de a szívem azt érzem ketté szakad. Nehezen alszom este, lógatom az orrom napközben és sokszor elsírom magam.
A párom ott szeretne élni a munkahelye miatt. A mellék munkái miatt emg a családja miatt.
Én pedig itt a családom miatt.
Fájó, nem tudom mi lesz így. Nem akarom, hogy vége legyen. Szeretem őt.
Kérlek segítsetek, meg fogok tudni nyugodni?
Hasonló tapasztalatot keresek.
Van aki átélte már ezt? Mi lett az eredménye?
Szégyellem..:(
24 vagyok, párom 25.
Jó kapcsolatot ápolok a családommal. Nem gondoltam volna h havonta 1x fogom őket látni.
#7! Mit hisztizel? "Ott fogunk élni, párom szüleitől nem messze, külön házban." Lehet, hogy az a ház is a pasié, bár azt nem írta. Azt viszont tudjuk, hogy a pasinak van ott munkahelye, ház, ahol lakhat, munkája, minden egy normális élethez. A nőt pedig a szülein kívül semmi nem köti oda, ahol ő él. Nyilván az költözik, akinek egyszerűbb. Miért laknának azért félúton, hogy akkor már mindenkinek sz.r legyen? Azt meg nem írta, eddig hol találkoztak, de azt igen, hogy sokat. Hacsak nem náluk, akkor a kérdező eddig se lehetett folyton otthon. Ez csak egy hiszti. 400km semmi. Lehet a családot látogatni, ennyi idősen már otthon lakni nem kell.
24 éves, 4 évet elb@xni az életedből, most meg az esküvő előtt rinyálsz, mint egy fürdős Durva?
Minek hülyítetted a srácot...meg saját magad?
#11 "a szülein kívül semmi". 🤦🏻♀️ Szerencsétlen szüleid...
Miért nem fogod fel, hogy te nem a kérdező vagy! Senkit nem érdekel, hogy te mit csinálsz a szüleiddel. A kérdező szöges ellentéte vagy a hozzáállást, érzelmeket illetőleg. Hogy akarsz segíteni? Fel sem fogod, hogy neki ez mit jelent. Csak hajtós a saját verziódat, mikor láthatod, hogy a kérdező számára milyen fontosak a szülők, amivel én teljesen egyetértek.
Kedves kérdező,
Egy életed van és az életedet csakis te szabályozhatod. Ne figyelj azokra, akik azt mondják, hogy: "dehát ez volt tervben". És? A tervek, csak tervek. Javuk sosem valósul meg. Ha a párod szeret és megvan hozzá az érzelmi intelligenciája, akkor megérti majd. Nem kell félned. Eleve nem tetszik, hogy ő nagyon komfortos helyzetben lesz, de te rád nem teljesen gondolt. Valamiért azt hiheti, hogy számodra ez nem lényeges? Vagy talán csak figyelmetlen volt és tartja magát a "nagy tervhez". Én egy pillanatig sem gondolkodnék azon, azt csináljam, ami engem boldoggá tesz. Mindenki azt teszi. Kíváncsi lennék a "kedves" válaszolók hány százaléka örülne neki, ha most megmondanánk, mától kedve hogy élhetik az életüket tetszik, nem tetszik alapon. Na ugye! Ilyen dolgok nem léteznek. Mindenki azt csinál, amit akar. És nem mindig minden egyből jön, vannak dolgok, amiket csak az idő során realizálunk. Rájövünk, hogy másképp gondoljuk, másképp akarjuk. Basszus, magyarázni kell itt bárkinek, hogy azt kezdünk az életünkkel amit akarunk? 😅 Akkor változtatunk, amikor akarunk és úgy, ahogy csak akarunk. 😉 Főleg, ha nem vagyunk boldogok. Nehogy már engedélyt kérj itt egyik bugyutától is, hogy mennyire szeretheted a szüleimet és mikor látogathatod őket. Nagyon el vannak ezek tévedve, a szüleik pedig igencsak becsesek, érdemes volt őket felnevelni. 🤭
Matek.
SRÁC: Ott a családja. + Ott a melója. + Ott a mellék melója.
LÁNY: Itt van a családja.
Nos... a srác felé nyílik az olló. Ráadásul a lány az elején is tudta, hogy messze lakik a kanija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!