Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet egy kapcsolat randizgatással,
összeköltözés nélkül?
Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de már most sok a probléma, hogy nem tudunk hová menni ha találkozunk, hideg van stb. Mindkettőnknek arra lenne igénye hogy normálisan lakásban töltsük el az időt, együtt aludjunk, de ez nem megoldható amíg nem költözünk össze. Összeköltözés útjába viszont a pénz áll, hiába dolgozunk, ez nem elég az itteni drága albérlet árakhoz. Lakótársakkal nem akarunk, úgy hogy csak egy szobánk van kettőnknek, az semmi jót nem szülne ha ennyire nem lenne magánszféránk. Szóval marad a várakozás, hogy hátha megoldódik a helyzet, találunk jobb munkát, de szerintetek meddig lehet ezt fenntartani?Ő már 38 éves, érthető hogy nem az utcán akar randizgatni.
Régen rossz ha 38 évesen nem kerestek ketten annyit, hogy össze tudjatok költözni.
Kamaszként és kora 20-asként még évekig megoldható a csak randizgatás, de ott se sokáig a sima randi, hisz hol lehet megoldani az együttléteket? Kocsiban? Eldugott bokorban?
Egyébként ha nem tudtok lejjebb adni az igényekből (egész lakás bérlése mikor nincs rá pénz), akkor marad a várakozás.
2014. dec. 1. 10:21
3/15 A kérdező kommentje:
Én még a kora húszas korosztály vagyok. Amúgy autóban szoktuk megoldani az együttlélet.
2014. dec. 1. 10:28
4/15 anonim válasza:
Most mindketten lakótársakkal laktok külön albérletben?
2014. dec. 1. 10:47
5/15 anonim válasza:
Hat ha nincs normalis hely es csak autoban tudjatok csinalni, az nagyon zavaro szerintem. Oszinten szolva en nem sokaig birnam. Azert 38 evesen illene mar nem anyucival lakni.
2014. dec. 1. 11:05
6/15 anonim válasza:
Hát bocs de 38 évesen már nem az anyja szoknyája alatt kéne lakni... ez nem igazi férfi, ezt dobni kéne
Ráadásul még egy albérletre sincs pénze?
Hogy a fenébe állhat vele szóba nőnemű lény, nem értem
2014. dec. 1. 12:30
7/15 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, 20 éve "randizgatnak", nem élnek együtt.
Mind a kettő magának való. Elmennek együtt ide-oda, aztán mind a kettő hazamegy a saját családi házba (ahol várja meleg étel anyutól). Furcsa, de nekik működik. És, ha nekik ez így jó, akkor legyenek boldogok!
Szóval ez csak igény kérdése.
Én nem bírnám évekig csinálni, az biztos.
2014. dec. 1. 13:11
8/15 anonim válasza:
"Ő már 38 éves, érthető hogy nem az utcán akar randizgatni." Eddig hol randizgatott? 38 évesen hol lakik? Miért nem mész hozzá, vagy ő hozzád? Még úgy is jobb, mint egy kocsiban. Mindenhol vannak olcsóbb albérletek is.
"Lakótársakkal nem akarunk, úgy hogy csak egy szobánk van kettőnknek, az semmi jót nem szülne ha ennyire nem lenne magánszféránk." Így meg még egy szobátok sincs.
"Mindkettőnknek arra lenne igénye hogy normálisan lakásban töltsük el az időt, együtt aludjunk" Ha lakótársakkal vennétek ki albérletet, akkor ez megoldódna.
A nagy része amit leírtál a kérdéshez, csak kifogás. Mindent meg lehet oldani, de persze egyszerűbb kifogásokat kitalálni.
2014. dec. 1. 15:56
9/15 A kérdező kommentje:
Látom mindenki jobban tudja az életünket... De a kötözködő válaszolók tegyék össze a két kezüket, hogy az ő életük jól alakult és nincsenek ilyen gondjaik. ;) Bár még lehetnek, gyanítom fiatalok vagytok. Mindketten szülőkkel lakunk, akik nem díjazzák hogy vendégeket hozzunk fel, mert olyanok a körülmények, az egyikőjüknek van egy betegsége is ami indokolja ezt, ezen nem segít az ugrálás hogy " de felnőtt vagyok", az ő lakásuk, nem hiányzik a veszekedés. Ő házas volt, gyereke volt, de tönkretették anyagilag, mára csak az adósság van, azért dolgozik éjjel nappal hogy azt tudja fizetni, nemhogy albérletre, meg szórakozásra telljen neki. Az én fizetésem meg elég kevés. Szerintem érthető azis hogy nem akarunk egy 10 nm-es szobában összezárva élni, a lakásban vadidegen emberekkel, annak semmi értelme. De nemis ezek voltak a kérdések, nekem 2,5 év múlva meg lesz oldva a lakhatásom, szeretném ha velem költözne, de félek hogy annyit nem bír ki a kapcsolatunk ilyen viszonyok között. Nagyon sok időnek tűnik.
2014. dec. 1. 23:01
10/15 anonim válasza:
25 éves vagyok és van külön lakásom, autóm, MSC-t végzett értelmiségi vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!