Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig működhet egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig működhet egy kapcsolat randizgatással, összeköltözés nélkül?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, de már most sok a probléma, hogy nem tudunk hová menni ha találkozunk, hideg van stb. Mindkettőnknek arra lenne igénye hogy normálisan lakásban töltsük el az időt, együtt aludjunk, de ez nem megoldható amíg nem költözünk össze. Összeköltözés útjába viszont a pénz áll, hiába dolgozunk, ez nem elég az itteni drága albérlet árakhoz. Lakótársakkal nem akarunk, úgy hogy csak egy szobánk van kettőnknek, az semmi jót nem szülne ha ennyire nem lenne magánszféránk. Szóval marad a várakozás, hogy hátha megoldódik a helyzet, találunk jobb munkát, de szerintetek meddig lehet ezt fenntartani?Ő már 38 éves, érthető hogy nem az utcán akar randizgatni.
2014. dec. 1. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Olvastam az előző kérdésedet is...

Szerintem csak az a megoldás, hogy összehúzva a nadrágszíjat, de kivasztek egy picike garzont. Ha mindketten dolgoztok nem hiszem, hogy annyira nem telik. Hol éltek? Én Budán, szép környéken bérlek egy szép, búrorozott másfél szobást, hatalmas konyhával és fürdővel 70 ezerért. Egy picike garzon, valami kevésbé felkapott helyen ennek a feléből megvan. Mennyit kerestek?

Amúgy valamit nagyon tud a csávó, ha 38 évesen, elvált apukaként, csórón így elcsavarta egy fiatal lány fejét.

2015. jan. 1. 21:50
 12/15 anonim ***** válasza:
10# kérdezte valaki?
2015. jan. 1. 22:42
 13/15 Költőnő? ***** válasza:
100%

Sokaknak ugyanúgy nincs jobb hátszele az embernek, sőt.

Csak ilyenkor nem picsogni, sajnáltatni kell magad, hanem menni és tenni.

Engem sem tudott anno a családom segíteni, sőt.

Mégis meg tudtam oldani.

Nem volt egyszerű, de megérte.

Hacsak nincs a bőröd alatt is pénz, ilyen téren mindig lesznek nehéz helyzetek.

2015. jan. 2. 09:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Lakótársakkal lakom közös albérletben, és annyi magánszférám van, amennyit akarok :D Oké, nekem annyira nem, mert szobatársam nem a párom, de a csaj nyáron hazamegy japánba, szóval ősztől valóaszínűleg odaköltözik a párom. Miért ne? Tök olcsó, becsukjuk az ajtót és kész a magánszféra, szerencsére kulturált emberekkel lakok együtt, akik ismerik a kopogás fogalmát.
2015. jan. 16. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
4 évig laktunk lakótársakkal. Hát inkább, mint külön.. sok nyafka..
2017. febr. 14. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!