Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így működhetne az összeköltözés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így működhetne az összeköltözés?

Figyelt kérdés
19/L vagyok a párom 23/F éves.Fél éve vagyunk együtt,ngyon szeretjük egymást, és felmerült a dolog, hogy majd kicsit később ,mondjuk kb olyan 1 év múlva összeköltözhetnénk egy albérletbe.Nem egy nagyon drágába ,mondjuk egy olyan 50-60000-resbe.Kérdésem az lenne, hogy működhetne-e ez úgy, hogy én suliba járok viszont gyakorlatra 15-20 ezer fotintot kapnék(esetleg még egy kis 3 jövedelem),és hogy a párom a munkájával kb 120 000ft-ot keresne?Már utána számoltam azért némileg én is,de kiváncsi lennék véleményekre,esetleg tapasztalatokra.A válaszokat előre is köszönöm!
2009. nov. 11. 21:36
 1/5 Andrewka ***** válasza:
Szerintem elég szűkösen jönnétek ki.
2009. nov. 11. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mukodhet, bar a rezsit is kalkulald meg bele + kajat, stb. Megoldhato, szerenyen, bar addig meg sok minden tortenhet.
2009. nov. 11. 21:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Rezsivel együtt maga az albérlet 75-80 ezer, különösen télen. A kaja fejenként kb 700-800Ft-ból jön ki legolcsóbban, azaz 2*30*700 v. 800=42-48ezer. Ez eddig nagyjából elvitte a párod keresetét. Ha pestiek vagytok, akkor bérlet kell, öltözni kell, néha szórakozni kell, és ha netán elkapsz egy influenzát, 5ezred rámehet.

Ha megtehetitek, ne albérletezzetek így, én pont ezt csinálom a barátommal (ő keres 100at, én 40-et) és csak egy szobát bérlünk 40+rezsi feléért, vasárnap egész hétre főzök előre és így se jövünk ki normálisan egy hónapban. Igaz, pozitív hozadéka, hogy abba kellett hagynunk a cigit, mert nem tudtuk fizetni, de így sem elég. Albérlet mellett kell fejenként minimum 60ezer egy hónapra, addig ha egy mód van rá, ne vágjatok bele, nagyon megnehezíti az életeteket.

2009. nov. 11. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szűkösen jönnétek ki, ha egyáltalán kijönnétek ennyi pénzből. Én nem vágnék bele.
2009. nov. 11. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

attol függ hol hol...

pest,dunántul drágább

éb borsodban bérelek szobát,30 rezsivel...

keresek 50et,plusz 30 az egyéb,de kitudok jönni jol

2009. nov. 11. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!