Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom prostiultként dolgozna anyagi problémái miatt. Ti hogy reagálnátok rá?.
Figyelt kérdés
Párom egy pár napja előállt azzal a gondolattal, hogy a sok anyagi problémánkat úgy szeretné megoldani, hogy a testét árulja. Teljesen kiakadtam. Több mint egy éve lakunk együtt. Aztán elkezdett nyugtatni, hogy ő nagyon szeret engem, de nem bírja már tovább, hogy nem tud olyan dolgokra költeni amire szeretne, fodrász új ruhák meg stb. Én elhiszem, hogy egy 20x éves lánynak vannak vágyai, igényei és a mai modern világban ahol instán meg mindenhol azt látja az ember, hogy ki hol tart már az életben ez zavarja, hogy ő nem tart ott ahol szeretne. Én is szeretnék előrébb jutni az életben saját ház meg ilyenek, de nem minden áron. Kaja mindig van a hűtőben számlák be vannak rendszeresen fizetve. Én nem érzem annyira gáznak az életünket. Nektek mi a véleményetek erről? El tudnátok viselni, hogy a párotok ezzel keresse a pénzét, ha attól előbb meg lenne az saját ház meg új autó? Lehet erre tényleg csak egy munkaként tekinteni? Én mindig szeretem több nézőpontból megnézni a dolgokat és valahol megértem hogy fiatal csinos lányként ez egy nagyon vonzó dolog nőként lehet én is belevágnék, ha EGYEDÜLÁLLÓ lennék. Fogalmam sincs mit tegyek. Szakítani nem fogok vele emiatt, hogy ilyen ötlete támadt, de most arra vár hogy válaszoljak neki én mit szólnék ehhez. Szerinte ez is csak egy munka.2021. dec. 20. 19:20
41/42 anonim válasza:
Fodrász, új ruhák, műszempilla-műköröm, aztán majd a plasztikai sebész... Egy ilyen nőnek semennyi pénz nem elég. Az a véleményem, egy igazi pénzéhes kurvába botlottál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!