Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom prostiultként dolgozna anyagi problémái miatt. Ti hogy reagálnátok rá?.
Van webkamerás szex is. Ott nem kell lefeküdni mással, csak magát mutogatni. Hogyha midenképp erre vágyik. Én is csináltam ezt a volt barátnőmmel, több mint 10 éve. Ma már nem csinálnám.
Azt ráadásul egyedül is lehet.
29/32 A kérdező kommentje:
Ha valóban van 700.000Ft-os jövedelmetek, akkor az a helyzet, hogy ész nélkül költitek a pénzt. Nem tudtok a pénzzel bánni. Ennél jóval kevesebből megélnek komplett 4 fős családok. Nem kurválkodni kell, hanem pénzügyileg tanulni.
A baratnőd akkor keres olyan 250-300 ezer körül?
Abból hogy nem telik fodrászra, meg ruhára ??
Amúgy meg ha tényleg többet keresel akkor néha elvihetned, hogy válasszon magának valami ruhát, ha csak nem a gucci-bol, meg ilyen helyről akar cuccokat, akkor te sem halnál bele, egy zara nem luxus, vagy néha befizethetned fodrászhoz, szulinapján ilyesmi.
Tudom persze jössz majd kérdező, meg a válaszolok többsége, hogy hat felnőtt no a párja, vegyen a saját keresetéből.Persze, gondolom a kérdező párja nem csak magára mos, főz, takarít, az alap hogy meg a szaros gatyadat is kimossa, mert ez csak természetes egy nőtől mai napig.Meglepni egy hónapba 1-2x meg smucig valaki, arra hivatkozva, hogy én nem fizetem a “luxusait”, meg egyenlőség.
Úgyhogy ne legyél vele ilyen zsugori!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!