Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom prostiultként dolgozna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom prostiultként dolgozna anyagi problémái miatt. Ti hogy reagálnátok rá?.

Figyelt kérdés
Párom egy pár napja előállt azzal a gondolattal, hogy a sok anyagi problémánkat úgy szeretné megoldani, hogy a testét árulja. Teljesen kiakadtam. Több mint egy éve lakunk együtt. Aztán elkezdett nyugtatni, hogy ő nagyon szeret engem, de nem bírja már tovább, hogy nem tud olyan dolgokra költeni amire szeretne, fodrász új ruhák meg stb. Én elhiszem, hogy egy 20x éves lánynak vannak vágyai, igényei és a mai modern világban ahol instán meg mindenhol azt látja az ember, hogy ki hol tart már az életben ez zavarja, hogy ő nem tart ott ahol szeretne. Én is szeretnék előrébb jutni az életben saját ház meg ilyenek, de nem minden áron. Kaja mindig van a hűtőben számlák be vannak rendszeresen fizetve. Én nem érzem annyira gáznak az életünket. Nektek mi a véleményetek erről? El tudnátok viselni, hogy a párotok ezzel keresse a pénzét, ha attól előbb meg lenne az saját ház meg új autó? Lehet erre tényleg csak egy munkaként tekinteni? Én mindig szeretem több nézőpontból megnézni a dolgokat és valahol megértem hogy fiatal csinos lányként ez egy nagyon vonzó dolog nőként lehet én is belevágnék, ha EGYEDÜLÁLLÓ lennék. Fogalmam sincs mit tegyek. Szakítani nem fogok vele emiatt, hogy ilyen ötlete támadt, de most arra vár hogy válaszoljak neki én mit szólnék ehhez. Szerinte ez is csak egy munka.

2021. dec. 20. 19:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
91%
Mennyit kerestek külön-külön? Mert akkor így külön kassza mellett nem mindegy.
2021. dec. 22. 01:11
 32/42 anonim ***** válasza:
35%

Van webkamerás szex is. Ott nem kell lefeküdni mással, csak magát mutogatni. Hogyha midenképp erre vágyik. Én is csináltam ezt a volt barátnőmmel, több mint 10 éve. Ma már nem csinálnám.

Azt ráadásul egyedül is lehet.

2021. dec. 22. 01:12
 33/42 anonim ***** válasza:
97%

29/32 A kérdező kommentje:

Ha valóban van 700.000Ft-os jövedelmetek, akkor az a helyzet, hogy ész nélkül költitek a pénzt. Nem tudtok a pénzzel bánni. Ennél jóval kevesebből megélnek komplett 4 fős családok. Nem kurválkodni kell, hanem pénzügyileg tanulni.

2021. dec. 22. 01:16
 34/42 anonim ***** válasza:
95%

A baratnőd akkor keres olyan 250-300 ezer körül?

Abból hogy nem telik fodrászra, meg ruhára ??

Amúgy meg ha tényleg többet keresel akkor néha elvihetned, hogy válasszon magának valami ruhát, ha csak nem a gucci-bol, meg ilyen helyről akar cuccokat, akkor te sem halnál bele, egy zara nem luxus, vagy néha befizethetned fodrászhoz, szulinapján ilyesmi.

Tudom persze jössz majd kérdező, meg a válaszolok többsége, hogy hat felnőtt no a párja, vegyen a saját keresetéből.Persze, gondolom a kérdező párja nem csak magára mos, főz, takarít, az alap hogy meg a szaros gatyadat is kimossa, mert ez csak természetes egy nőtől mai napig.Meglepni egy hónapba 1-2x meg smucig valaki, arra hivatkozva, hogy én nem fizetem a “luxusait”, meg egyenlőség.

Úgyhogy ne legyél vele ilyen zsugori!!!!

2021. dec. 22. 07:48
 35/42 anonim ***** válasza:
96%
Ocsem havi 350-400 forintbol megelunk 3an, kisbabaval. Ha a nod sznob es mindenbol csak a draga jo neki... az cink
2021. dec. 22. 08:26
 36/42 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi lenne a tarifa?
2021. dec. 22. 09:04
 37/42 anonim ***** válasza:
79%
Tényleg!Elég lenne csak a gyakoris inceleket kiszolgálnia,és mindenki jól járna,A nődnek lenne pénze,az inceljeinknek lenne p*na,nekünk többieknek meg nem kellene a nyavajgásaikat olvasni.
2021. dec. 22. 18:36
 38/42 anonim ***** válasza:
96%
Ez a kapcsolat már kuka. Amúgy én a körmére néznék, lehet már csinálja is csak titokban.
2021. dec. 22. 18:42
 39/42 anonim ***** válasza:
87%
Én csak annyit mondanék neked, hogy egy pár ruha, fodrász többet ér neki, mint a kapcsolatotok szentsége, hiszen ami eddig csak a tiéd volt (jó esetben), és a kapcsolatotok intim részét képezi, azt kiárusítja némi tárgyi eszközökért. Hát, vond le a következtetést, mennyire tiszteled SAJÁT MAGAD, ha ezek után vele maradsz...
2021. dec. 22. 19:49
 40/42 anonim ***** válasza:
19%
Jelentkeznek 1. Vendegnek 68/F
2021. dec. 22. 22:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!