Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni nála hogy jobban kìvánja a szexet?
2 éve vagyunk együtt, férfi vagyok, a párom 4 hónapja szült, aránylag már nyugodalmasabban telnek a napjaink, kislányunk is sokat alszik este/delelőtt. Most váltottunk fogamzásgátlót, mert a másiktól míg szoptatott ingerlekeny volt, hízott tőle stb.
Heti 3-4 szer bujtunk ágyba régen gyerek előtt, várandosság alatt mar nagyon keves volt, de azert megertő voltam aranylag vele.
Mindig mondta ha megszül, akkor jobb lesz ugy is.
Eltelt 4 honap, de ahelyett hogy jobb lenne a helyzet, inkább folyamatosan rosszabodik, ha én nem kezdemenyezek többször, szerintem heti 1 szex lenne vagy annyi se.
Látszik rajta ahogy rám néz hogy nem kíván, felszedtem egy kis felesleget, 5 kilot max 10et, de azt mondta nem zavarja neki nagyon is jo vagyok igy.
A munkam miatt van hogy napokat nem vagyok otthon, 1 honapba kb 10-11et, mert egesz napozok. Megis mikor otthon vagyok, látom rajta hogy érdektelen velem szemben. Nagyon leköti a pici, de csak nappal. Viszont ez nem igaz teljesen, ugyanis en nagyon sokat foglalkozok a picivel otthon direkt azert hogy o tudjon pihenni is, meg magara is legyen némi ideje. Altalaban megfőz, neha takarit, de en minden mas megcsinalok. Még is sokszor estere annyit mond hogy nincs kedve mert fáradt.
Elalszunk éjfél fele, a pici alszik reggel 8 ig kb, utana az anyja vissza altatja es, delig pihenunk, szinte minden nap. Van bőven idő a pihenesre. En dolgozok, neha reggelit csinalok mire felkel, mosok, takaritok, pakolaszok, igenyes vagyok magunkra. Igy neki is kevesebb a faradtsaga.
Viszont latom rajta sokszor egesznap feszult, ideges, mintha lenne valami, este meg mindig en kezdemenyezek, es nagyon szokszor utasit vissza, fáradt vagyok, nincs kedvem, stb, de mindig oda bujik hozzám. Olyan mintha mar egyaltalan nem is kivánna engem. Tusolasnal is latom hogy nem nez mar ram ugy hogy kìvánna. Mostaban a szex is rosszabb lett koztunk. Alig elvezi.
Regen mig nem volt gyerek hajnali 3 ig is fent voltunk, es szexeltunk is napjaba szinte, ezt mar nem varom el, de mikor otthon vagyok legalabb 2 napbol 1 szer jo lenne, mert en igenylem. A kérdésem az hogy mit tegyek hogy jobban akarjon szexelni, kivánjon. Nekem kevés, a havi 7-8 alkalom. Főleg igy hogy csak inkább megadja magát, nem ugy hogy ő akarja nagyon is.
Szeretni szeret, mert simogat, bujik, meg csokolgat, de a szexet nem akarja már, furcsálom is.
Igen, mert a hormonjai tótágast állnak.
Férfiként ezt a büdös életben nem fogod megérteni, milyen, amikor mint a hülye sírnál a semmin, dühöngsz, vagy épp tökszáraz vagy a ciklusod x időszaka alatt, és hiába csinál a másik bármit, nyal 3 orgazmusig, akkor is tökszáraz maradsz a hormonok miatt.
Ja, és amikor mentruáció alatt meg a falat kaparod, úgy kívánod a másikat.
Szimplán az van, hogy vannak nők akik szeretik a aszexet, vannak nők akik csak eszközként használják, és vannak nők akik kifejezetten gyűlölik és kerülik az egészet. Az igazsághoz tartozik az is, hogy ez egyáltalán nem partner függő. Aki szereti az szereti egy hót nyomorékkal is, csak szexhez jusson. Aki nem szereti az meg mindenben kifogásokat keres. Ezt onnan tudom, hogy bőven volt tapasztalatom ebben, és nem én voltam béna, ugyanis az adott nő megfordult pár ismerősöm ágyában, és ugyanaz volt a vélelméynük tóla mint nekem. Volt olyan nőm, akinél az előjáték ismeretlen fogalom volt, mindegy volt neki csak dugjam. Bárhol, bármikor, semmi sem számított neki. Volt olyan is, akivel elmentünk Korfura nyaralni, fullos volt minden körülmény, jó programok, motorozás, hajókázás, de 10 nap alatt minden közeledésemet elhárította. Ő volt az, aki konkrétan asszexuális volt, holott top bombázó volt külsőre. Én nem szeretem a saláta főzeléket, hiába kínálják Michelin csillagos étterembe, hiába hozza ki egy szexi pincérnő, nem eszem meg. Na ilyen a szex is sok nőnél. Persze belemennek a kapcsolatba, a szerencsétlen férfi töri magát hónapokig, a végén meg mindig az jön le, hogy nem volt figyelmes, esetleg bunkó volt. Baromság! Meg kell nézni olyan nőket, akik cimeres ökrökkel kefélnek, olyanokkal akik alázzák őket, nem figyelnek rájuk, de még napi szinten dugnak velük.
Szimplán csak be kellene vallani egyes nőknek, hogy nézd, orgazmus képtelen vagyok, esetleg taszít maga a testiség, esetleg teljesen hidegen hagy a dolog, én ilyen vagyok, én akarok szakítani veled, ugyanis neked normális a libidód nekem meg nem is létezik. De nem, a lényeg hogy mindig a férfiak a hibásak ebben is.
Lol utolsó, te jobban tudod mi3rt nem akar a másik dugni veled, véletlen sem lehet köze hozzád. Én 11 pasival feküdtem le 30 év alatt, és 9 szrul viselkedett az ágyban(ágyig).
Az is igaz, hogy egy kibukott nekem, hogy miért nem sikoltozok kiskanál reszelésre a semmiből, mikor az exe erre már nyögött és kétszer elment, pedig nedves voltam. Haha. Nem vagyok orgazmusképtelen, kb 2 perc csiklónál és elmegyek. Ő hozzám sem ért ott
Az elején én is játszottam orgazmust, hogy a másikat ne sértsem meg, már nem fogom.
Ha nem akartak veled dugni, az nem feltétlen olyan, amiről tehetsz. Ha a párod nem akar veled dugni, az sem biztos, hogy olyan, amiről tehetsz. Millió oka lehet a frigidségen kívül. Itt viszont valószínű, hogy ő rontja el a dolgokat, a párja egyedülálló anya(kérdezők csak pakolászik kicsit reggelente), akire gyerekezés, házimunka és kevés alvás mellett is rámásznak naponta többször. A hányszor van neki orgazmusa kérdésre meg nem érkezik válasz.
Ha nem sikerült orgazmust okoznod, nem a csaj orgazmusképtelen, te vagy béna.
Utolsó, te picit összetéveszted ezt azzal mint ha valakit elhagynának 1 2 gyerekkel és ennyi...
Én mint ffi aki elég sok olyan nővel voltam aki egyedülálló lett és mindig ment a lapitás vagy a sértődöttség ha a gyerek apja jött szóba, mostanra eléggé letisztázódott hogy egy nő a gyerekválalást úgy veszi és gondolja hogy az neki egy felmentés a "kapcsolatápolásból" aminek a szerves része a szex.
Szex nélkül pár hónap alatt kihül a kapcsolat de rengeteg férfi elfogadja mert biztos nehéz volt a szülés a hormonjai össze vissza vannak + magával sincs megelegedve bármennyire is dicséri vagy kívánja a párja.
Nálunk is pont ez volt.
Én mindig is mondtam hogy ha nem bírja akkor fel lehet cserélni a "szerepeket" el lehet menni dolgozni és eltartani nagyon szívesen maradok otthon a gyerekkel vagy baromi gyorsan fejezze be ezt az egyoldalú sz@rakodást...
Szex én kívül is lehet odafigyelni a másikra ezt csak torodesnek hívják de a semminél jobb.
A kapcsolatok felét a nő teszi tönkre pontosan ezzel, és utána pislognak ha egyedül maradnak.
Ha ilyen problémák vannak akkor el kell menni és hormonálisan helyre kell tenni nem pedig megvárni ameddig minden tönkremegy mert "nincs megelégedve magával, nincs libidója stbstb"
A szex nem a kapcsolat része, az nem egy kötelező dolog, ami ha nincs X ideig, nincs kapcsolat.
Szerintem te vagy eltévedve, senkinek sem kell szexelnie, csak mert kapcsolatban él. Nem kötelessége senkinek elviselni a rossz szexet, illetve ha testi-lelki gondjai vannak sem kell szexelnie. Valami nagyon nem stimmel nálad.. a szexhez érzelmi-testi egyensúly kell, és olyan felek, akik örömet akarnak okozni a másiknak. Millió eset van, mikor ezek nincsenek meg, attól mêg az intimitás(összebújás, csókok) megvannak, közös célok, érzelmi közössêg.. ez egy kapcsolat.
Kezeltesd a látásmódod. Gondolom tudod, hogy szinte minden nő képes élvezni a szexet. Szerinted direkt megvonják a másiktól(akit elvileg szeretnek), hogy ők is szívjanak??
Gondolkozz már, nem is logikus, de az a legdurvább, hogy mindezt azért találod ki, hogy megmagyarázd miért nem akartak veled szexelni, nehogy megtalálod magadban vagy a körülményekben a hibát.
Az is brutál, hogy szerinted a szülés után hormonpótlás kell azért a másiknak, hogy megdughasd, mikor visszaállnak a dolgok maguktól idővel.
Bár rád lennének írva a gondolataid, hogy a való életben tudják, és ezek alapján állhassanak hozzád a nők..
Jó ég te egy komplett kattant nő vagy! Még hogy nem szerves része a kapcsolatnak a szex?? Hol élsz te?
Tanulj egy kicsit még ha ilyen ostobaságot tudsz írni:
Minden tartós párkapcsolat négy lábon álló asztal
Mi tart össze egy kapcsolatot? Mi az a ragasztó, amitől bármilyen viharok jönnek, érinthetetlenné válik, és ha mégis hagytuk megtépázni, akkor megjavítjuk, és nem lecseréljük, bármit súg-búg, és bármilyen üzenetet is közvetít ez a „szedd fel-dobd el társadalom”? A négy láb tartja össze: a mély, elkötelezett szeretet, a közös értékrend, az örömet hozó, szenvedélyes szexualitás és a bizalmon alapuló gazdasági közösség. És tartja mindaddig odaadóan, figyelemmel és hűséggel, amíg még fontos, amíg prioritása van.
Már látom hogy te az a tipikus idióta vagy aki "nekem nincs kedvem hozzá akkor a párom majd kibirja, de amúgy mi jól elvagyunk"
35. Tipikus liberállmbtqfeministaagymenésesnyugatiejrópér vagy. Ha egy nőnek problémát jelent a szex, akkor keressen olyan férfit, akinek szintén. Baromira szemétség amikor a nők behúzzák a kéziféket, majd kifogásokat keresnek és találnak. A gyerek, a háztartás, a hormonok, meg mi az hogy kötelező a szex a házasságon belül, meg a nők jogai, meg hát mindig a férfi a hibás, meg hát szegény nők...
Apátok f*szát! A férfi is dolgozik, a férfi is teper, a férfit is éri stressz, a férfi is kiveszi a részét a közös teherviselésből és még sorolhatnám! A tököm ki van már a nők világszintű minden alól is felmentéséből, a női áldozatszerepekből, a férfiak köpködéséből! Ha te mint nő hozzámész egy ökör állathoz, és kényszerbő mégis dugsz vele minden nap az a te bajod. A probléma az, hogy rengeteg házasság azért megy tönkre, mert a NORMÁLIS férj, aki normálisan gondolkozik, normálisan cselekszik, kutyaként lesz kezelve egy idő után. Hagyjuk már ezt a biztos kicsi a farka, biztos rossz az ágyba, biztos agresszív, vagyis tutira biztosan ő tehet a dologról dumát.
Én diplomás értelmiségi, polgári körökben mozgok, és milyen érdekes, a házasságok 90%-ban vagy nincs, vagy csak amolyan kényszer szex van, amikben az a közös, hogy a feleségeknek nincs kedvük hozzá. Ennyi. Nem kell nekik indok. A feleségemnél sincs indok, egyszerűen nem és kész. Mással sem akarna, még mielőtt én lennék a fő gonosz és béna.
A libidó a kutyát sem érdekli, az mindenkinek a saját baja. Van egészséges libidód? Nem vagy egy bunkó paraszt aki letépi a felesége arcát ha nemet mond? A te bajod. Ugye?
Csak hogy ne legyen egyoldalú, a férfiaknál is van ilyen probléma, ezért mondtam én azt, hogy soha a büdös életbe ne akarjon az házas lenni, akinek problémát okoz a szex, soha ne játssza el hogy az neki jó. Keressen egy asszexuális párt, és a probléma meg van oldva.
Aki szereti a szexet, az nem fog szexmegvonást bevezetni... az nem fog azért fenntartani egy haragos állapotot, hogy legyen mire hivatkozni hogy miért nincs szex... az nem fog a gyerekkel takarózni, hogy hát ő már anya... az nem fog arra hivatkozni hogy sz*r a szex, az tesz érte hogy jó legyen... az nem fog extra programokra meg csillag állásokra várni, hogy majd akkor...
Ebben az a gusztustalan, hogy a nulla libidóval bíró emberek ráhárítják a szexet a másik félre. Voltam már olyan kapcsolatban, ahol szó szerint egy paraszt voltam, nem foglalkoztam a párommal, mégis volt rendszeres szex. De fura! Meg itt a feleségem, akinek a s*gge van kinyalva, a család minden téren biztonságban van, főzök, mosok, takarítok, tanulok a gyerekkel, szerelek, építek, javítok, szabadidőt biztosítok neki, még sincs szex. Ja, és ne gondolj valami puhapöcs papucsnak, mert ha kell kifordítom a világot a sarkából. Sok női ismerősöm irigyli a feleségemet hogy ilyen férfi van mellette, csak hát neki a szex az óriási probléma. A világ legnagyobb terhe. Na erre varrj gombot!
38
Tudom tudom :))
De nem fogok álltalánosítani mert azért sok aranyos nő van itt.
De ez aki ideböfögött egy ilyet na ez egy komplett idióta....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!