Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni nála hogy jobban kìvánja a szexet?
2 éve vagyunk együtt, férfi vagyok, a párom 4 hónapja szült, aránylag már nyugodalmasabban telnek a napjaink, kislányunk is sokat alszik este/delelőtt. Most váltottunk fogamzásgátlót, mert a másiktól míg szoptatott ingerlekeny volt, hízott tőle stb.
Heti 3-4 szer bujtunk ágyba régen gyerek előtt, várandosság alatt mar nagyon keves volt, de azert megertő voltam aranylag vele.
Mindig mondta ha megszül, akkor jobb lesz ugy is.
Eltelt 4 honap, de ahelyett hogy jobb lenne a helyzet, inkább folyamatosan rosszabodik, ha én nem kezdemenyezek többször, szerintem heti 1 szex lenne vagy annyi se.
Látszik rajta ahogy rám néz hogy nem kíván, felszedtem egy kis felesleget, 5 kilot max 10et, de azt mondta nem zavarja neki nagyon is jo vagyok igy.
A munkam miatt van hogy napokat nem vagyok otthon, 1 honapba kb 10-11et, mert egesz napozok. Megis mikor otthon vagyok, látom rajta hogy érdektelen velem szemben. Nagyon leköti a pici, de csak nappal. Viszont ez nem igaz teljesen, ugyanis en nagyon sokat foglalkozok a picivel otthon direkt azert hogy o tudjon pihenni is, meg magara is legyen némi ideje. Altalaban megfőz, neha takarit, de en minden mas megcsinalok. Még is sokszor estere annyit mond hogy nincs kedve mert fáradt.
Elalszunk éjfél fele, a pici alszik reggel 8 ig kb, utana az anyja vissza altatja es, delig pihenunk, szinte minden nap. Van bőven idő a pihenesre. En dolgozok, neha reggelit csinalok mire felkel, mosok, takaritok, pakolaszok, igenyes vagyok magunkra. Igy neki is kevesebb a faradtsaga.
Viszont latom rajta sokszor egesznap feszult, ideges, mintha lenne valami, este meg mindig en kezdemenyezek, es nagyon szokszor utasit vissza, fáradt vagyok, nincs kedvem, stb, de mindig oda bujik hozzám. Olyan mintha mar egyaltalan nem is kivánna engem. Tusolasnal is latom hogy nem nez mar ram ugy hogy kìvánna. Mostaban a szex is rosszabb lett koztunk. Alig elvezi.
Regen mig nem volt gyerek hajnali 3 ig is fent voltunk, es szexeltunk is napjaba szinte, ezt mar nem varom el, de mikor otthon vagyok legalabb 2 napbol 1 szer jo lenne, mert en igenylem. A kérdésem az hogy mit tegyek hogy jobban akarjon szexelni, kivánjon. Nekem kevés, a havi 7-8 alkalom. Főleg igy hogy csak inkább megadja magát, nem ugy hogy ő akarja nagyon is.
Szeretni szeret, mert simogat, bujik, meg csokolgat, de a szexet nem akarja már, furcsálom is.
Ennek annyi töki! Bexoptad!
Komolyan azt hitted, hogy a házasság, pláne a gyerek, nem vágja tönkre a nemi életet, és az érzelmeket?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Szerencsére nálunk nyomokban sem volt ilyen.
Azt kérdezd meg tőle, hogy mit javasol, hogy old meg a korábbi szexuális életed visszanyerését?
Gyors matek... 2 év 24 hónap- 4 a gyerek kora- 9 hónap a terhesség, akkor egy éve sem voltatok együtt, amikor összehoztátok a gyereket, nem is ismertétek egymást. A havi 7-8 alkalom frissen, szülés után inkább sok, 2 éves kapcsolatban lehet kevés, de ilyenkor még fel sem szokott merülni a gyerekvállalás.
Valamit valamiért, ha nektek ilyen hamar gyerek kellett, akkor azt annak tudatában kell bevállalni, hogy megváltoznak a prioritások. Gondolom nem te szoptatod 3 óránként a gyereket, szép, hogy segítesz, de ő a te gyerekedet látja el 24 órában, és ez fárasztó...
#18, te választottad a pasidat.
"Miközben abból állna az életem, hogy főzés, mosás, takarítás, felkelés gyerekhez, alig alvás, állandó pakolás"
Hulladékot választottàl, sorry.
Nekünk 10-12 nap kiesést jelentett a szülés, mindegyik gyerek után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!