Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni nála hogy jobban kìvánja a szexet?
2 éve vagyunk együtt, férfi vagyok, a párom 4 hónapja szült, aránylag már nyugodalmasabban telnek a napjaink, kislányunk is sokat alszik este/delelőtt. Most váltottunk fogamzásgátlót, mert a másiktól míg szoptatott ingerlekeny volt, hízott tőle stb.
Heti 3-4 szer bujtunk ágyba régen gyerek előtt, várandosság alatt mar nagyon keves volt, de azert megertő voltam aranylag vele.
Mindig mondta ha megszül, akkor jobb lesz ugy is.
Eltelt 4 honap, de ahelyett hogy jobb lenne a helyzet, inkább folyamatosan rosszabodik, ha én nem kezdemenyezek többször, szerintem heti 1 szex lenne vagy annyi se.
Látszik rajta ahogy rám néz hogy nem kíván, felszedtem egy kis felesleget, 5 kilot max 10et, de azt mondta nem zavarja neki nagyon is jo vagyok igy.
A munkam miatt van hogy napokat nem vagyok otthon, 1 honapba kb 10-11et, mert egesz napozok. Megis mikor otthon vagyok, látom rajta hogy érdektelen velem szemben. Nagyon leköti a pici, de csak nappal. Viszont ez nem igaz teljesen, ugyanis en nagyon sokat foglalkozok a picivel otthon direkt azert hogy o tudjon pihenni is, meg magara is legyen némi ideje. Altalaban megfőz, neha takarit, de en minden mas megcsinalok. Még is sokszor estere annyit mond hogy nincs kedve mert fáradt.
Elalszunk éjfél fele, a pici alszik reggel 8 ig kb, utana az anyja vissza altatja es, delig pihenunk, szinte minden nap. Van bőven idő a pihenesre. En dolgozok, neha reggelit csinalok mire felkel, mosok, takaritok, pakolaszok, igenyes vagyok magunkra. Igy neki is kevesebb a faradtsaga.
Viszont latom rajta sokszor egesznap feszult, ideges, mintha lenne valami, este meg mindig en kezdemenyezek, es nagyon szokszor utasit vissza, fáradt vagyok, nincs kedvem, stb, de mindig oda bujik hozzám. Olyan mintha mar egyaltalan nem is kivánna engem. Tusolasnal is latom hogy nem nez mar ram ugy hogy kìvánna. Mostaban a szex is rosszabb lett koztunk. Alig elvezi.
Regen mig nem volt gyerek hajnali 3 ig is fent voltunk, es szexeltunk is napjaba szinte, ezt mar nem varom el, de mikor otthon vagyok legalabb 2 napbol 1 szer jo lenne, mert en igenylem. A kérdésem az hogy mit tegyek hogy jobban akarjon szexelni, kivánjon. Nekem kevés, a havi 7-8 alkalom. Főleg igy hogy csak inkább megadja magát, nem ugy hogy ő akarja nagyon is.
Szeretni szeret, mert simogat, bujik, meg csokolgat, de a szexet nem akarja már, furcsálom is.
Szerintem nagyon durva amit művelet. Összegezzük már, mert a stílusodtól nem veszi észre senki a lényeget!
Havi 10 napot vagy otthon kb, 1 hónapja szerelhető anyuka, de már a második foggátlót próbálja!, Naponta éjfélig nem tudtok aludni, anyuka kel mindig a babához, még abban a 10 napban is, mikor ott vagy, és utána pihenhettek délelőtt, és ô csinálja a házimunka nagy részét, főz, mos, amíg te pakolgatsz reggel és beraksz egy mosást, és halál büszke vagy erre, illetve napközben is fogdosod a pnáját, ölelgeted és rámászol, mikor ellátja a gyereket meg a házimunkát.
Ahhoz, hogy valaki szexet akarjon első körben orgazmus kell. Volt neki minden egyes együttlétnél? Utána az kell, hogy ne akarják már egész nap csak dugásra emlékeztetni, hanem érzelmi kapcsolat is ki alakuljon. Elég egyértelmű, hogy bújik hozzád, azt akarja érezni, hogy szereted, fontos neked, és ez nem szexszel jön át. Az is fontos, hogy legyen energiája, ideje magára, és ez nem a reggeli pakolászásodtól lesz. Főzz, moss fel, mosogass el minden nap egyszer, mikor otthon vagy. Több alvásra van szüksége, több pihenésre. Arról nem is beszélve, hogy ő szült, de te felkaptál 8kilót, és látod hogy már nem pihenteti a testedet a szemét fürdésnél.. de ez az utolsó csak lényegtelen infó.
Ő érdekeljen, ne a teste, beszélgess vele, szeretgesd anélkül, hogy szexre utalnál és végezz több házimunkát, illetve lehetnél te is a gyerekedhez. A két év amúgy is kritikus.. ja és a foggátló önmagában vágyölő, én 10 év alatt 3at használtam, mind gyilkos volt.. most hogy szült, rakasson fel mirena spirált. Nem érezz semmit belőle, helyben hat minimális hormonnal és megszünteti a vérzést is, szexnél sem érzel te se megnő sem semmit belőle. Csodàt tesz, van mellette libidóm is, a súlyom meg állandó.
Fogyjal le, hátha csak nem akar megbántani azzal, hogy így is tetszel neki
Másrészt ez egy ilyen időszak
Adjál neki időt és majd neki is megjön a kedve
Elmondom az én véleményemet és ami velem volt, mert nagyon hasonlít erre.
Ha valaki egyoldalú ként illetve támadóként olvasná a soraimat akkor az így járt, nincs több megértés és kifogás ....
Volt Barátnőm onnantól hogy terhes lett teljesen kifordult önmagából csak magára figyelt de ezt megértettem , jöttek a trimeszterek a kívánságait lestem megállás nélkül nagyon rossz volt de felfogdtam hogy ez ezzel jár, semmi nem hasonlított arra hogy mi 2 én együtt lennénk mert még emberileg is lesz@rt jó magasról. Jöttem sirdogálni ide gyk ra napi 2 kérdéssel hogy mit tudok tenni de csak jöttek a kommentek hogy adj időt figyelmet , milyen rossz neki türelem megértés se..nyalás kell és majd helyrejon.
Hát nem így lett.
Jelenleg van egy 3 éves fiam és az anyjával azota sem feküdtünk le. Teljesen megváltozott, csolatasu anya lett ha valaki régi akkor talán emlékezhet a régi torteneteimre .... 1 hónapja mondtam azt hogy ennek itt most vége és több időt nem verek el erre az egészre.
Amit ennyi év után le tudtam szűrni és ez valós hogy aki 1x belemegy egy ilyen játékba az ilyen is marad vagyis ha a nő nem figyel a párjára akkor a jövőben sem fog máshogy csinálni és mindig q gyerek mögé fog bújni az indokaival hogy most épp miért nincs kedve hozzá.
Te pedig lelkileg egyre rosszabb passzban leszel és végül eljutsz oda ahova én hogy egy darab senkinek fogod érezni magad akinek már annyi önbizalma sem lesz hogy megakarjon ismerkedni valakivel mert annyira lerombolt belül hogy elmondása sem lehet.
Ez az ami kb 4 év alatt próbáltam minden nyelven elmonddani es elmutogatni és olyan dolgokat is beválallni hogy akár külföldre is kimegyek dolgozni csak hogy anyagilag el tudjam ot látni a gyerekkel. Ezt a dontest egy apának kb a legnehezebb meghozzni hogy nem láthatja a saját gyereket de ebbe is belementem.
Mostanra ott tartunk hogy 1 minimális rész nincs amit szeretni tudnék ebben a nőben mert ennyi idő után mindent kiölt belolem.
Ez az én történetem és ezért írom le mert kb szóról szóra így kezdődött és ugyan ezt a kérdést tettem fel pár éve amit most te.
Egy figyelmes nő akkor is foglalkozik veled ha semmihez nincs kedve és ereje legalább csak szavakkal vagy annyival hogy érezd hogy fontos vagy neki.
Én emlékszem a te sztoridra, jól le is toltalak, aztán csak kibukott, hogy előtte sem voltál fontos neki.. az egész más, mint a kérdezőé, ők dugtak mint a nyulak, és a párja bújik hozzá, nem akar tőle távolságot tartani. Nálatok te sem voltál túl jó pár, a párod meg nem szeretett, csak a pénzt akarta..
Ez van, nem lehet összehasonlítani a kêt sztorit! Nem az volt a bajod, hogy szült, előtte is csak max kedvelt, de inkább kihasznált. És ennek csak jele a hangulatingadzás ês a kevés szex, a kérdezőnél nem ez vN
Gyerek előtt azért nálunk jele sem volt ennek, minden ott kezdődött.
Annyira nem volt jele hogy levakarni nem tudtam magamról mert annyira akarta a gyereket.
Itt én annyi tudok írni hogy remeljuk nem ez van itt is és a jövőben ez helyre fog állni náluk, de ehhez ő is kell nagyon mert egyedül csak tönkremész
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!