Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom rosszhiszeműen kibeszél a hátam mögött?

Figyelt kérdés

Amikor találkozunk a barátaival, mindig mondanak olyan dolgokat, amikből kiderül hogy a párom kibeszélt, és olyan gúnyolódós az egész.

Pl jelenleg nincs hangtechnikám. Parom mondta majd hoz vmi hangfalat.

Erre a barátaival(felnőtt emberek 30 felett nők, férfiak) azon röhögtek, másnap harmadnap, hogy van vkinek hangfala? Tud vki hozni?

Vagy van egy szám amiről mindig a barátom jut eszembe. Es olyankor hiányzik. Ezt is továbbadta es a haverjai azzal szórakoztak, hogy beteszik azt a számot nagy hangerőre, bulizzál ha ha ha

Minden ilyen "személyes" dolgainkat kiadja és gúnyolódás lesz belőle.

Mit mondjak ezeknek a haveroknak barátoknak, hogy ne rajtam gúnyolodjanak? Mit csináljak ahhoz hogy ne legyenek velem ilyenek?

2021. dec. 13. 07:44
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Utolso

Nem ragaszkodom

7.kommentemben irtam hogy otthagytam.

Attol teljesen ki is borult. Másnap.is sírva jött hozzám.

2021. dec. 14. 10:27
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
és te rögtön vissza is fogadtad. kicsit játszotta az eszét és minden el van felejtve. de sajnálom, rád felesleges pazarolni a szót, most úgyis nagyon nyeregben érzed magad, közben meg....
2021. dec. 14. 10:40
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
ahhoz képest, hogy szakítottál vele még összejársz velük, hogy kioszd őket? nem véletlenül gondoltunk páran munkahelyre ahová be kell menni még akkor is, ha faxfej a kolléga. Ez a kioktató stílus sem nyerő a válaszadók felé. Ne nekünk mutasd meg milyen faxa csaj vagy aki odateszi magát. A válaszadók csak segíteni akarnak ne kérdőjelezd meg a tanácsokat! Itt nincs de. Csak némán fogadd meg a tanácsokat vagy nem. Egyetlen 1 építő jelelgű megjegyzésed volt felénk, hogy nem munkahelyről van szó. A többi csak rinya, meg rizsa.
2021. dec. 14. 10:50
 24/27 A kérdező kommentje:

Nem járok velük össze.

Akkor voltam. Es akkor ott is hagytam őket.

A barátommal meg közölve lett hogy az ilyen jellegű körei az ő barátai es nem az enyémek és ezentúl így álljon hozzám.

Megígérte hogy nem beszél ki.

De ha továbbra is ezt tenné, már ott tartok hogy akkor röhögjenek, lesz.rom. engem ezek az emberek nem érdekelnek, hogy rólam mit gondolnak.

Barátomnak mondtam azt is hogy neki kell tudnia én mire kellek neki szexre, udvari bóhócnak, vagy komolyra. Nekem 8. Én nem fogom senkinek megmondani azt, hogy mit éljen meg.

Szabad ember azt csinál amit akar.

Én csak megmutatom a saját határaimat és kész.

2021. dec. 14. 12:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
köv kérdést nemkérünk a témában köszi!
2021. dec. 15. 00:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Már régebbi kérdés, de így olvasva a dolgokat: az nem szép, hogy a párod kibeszél, egyáltalán nem. Ugyanakkor: lehetséges, hogy nem tud róla, hogy a haverjai ilyen kretének?
2022. ápr. 16. 16:28
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Na, jó, azóta végigolvastam, itt tényleg szakítani kell.
2022. ápr. 16. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!