Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a párom rosszhiszeműen kibeszél a hátam mögött?

Figyelt kérdés

Amikor találkozunk a barátaival, mindig mondanak olyan dolgokat, amikből kiderül hogy a párom kibeszélt, és olyan gúnyolódós az egész.

Pl jelenleg nincs hangtechnikám. Parom mondta majd hoz vmi hangfalat.

Erre a barátaival(felnőtt emberek 30 felett nők, férfiak) azon röhögtek, másnap harmadnap, hogy van vkinek hangfala? Tud vki hozni?

Vagy van egy szám amiről mindig a barátom jut eszembe. Es olyankor hiányzik. Ezt is továbbadta es a haverjai azzal szórakoztak, hogy beteszik azt a számot nagy hangerőre, bulizzál ha ha ha

Minden ilyen "személyes" dolgainkat kiadja és gúnyolódás lesz belőle.

Mit mondjak ezeknek a haveroknak barátoknak, hogy ne rajtam gúnyolodjanak? Mit csináljak ahhoz hogy ne legyenek velem ilyenek?

2021. dec. 13. 07:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a pároddal beszélj hogy minek beszél ki ilyen dolgokat? Meg milyen barátok az ilyenek?
2021. dec. 13. 07:51
 2/27 A kérdező kommentje:

Mindenki tagad mindent. A barátommal meg veluk ilyen értelemben felesleges beszélnem.

Valami olyasmit kéne tennem vagy bármi amikkel megszunik ez a gunyolodás

Azt is kiadta rolam hogy volt baleset (azaz esemeny utáni tablettát írattam), es ugy mobdta nekik, hogy lehet besikerult nálam vmi (ezt nem a hátam mögött, hanem ott mellettem)

Annyira magánügy pedig

2021. dec. 13. 07:57
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te nem fogod tudni így megoldani. A pároddal mindenképpen beszélned kell, mivel nem te adod ki az infokat hanem ő.
2021. dec. 13. 08:19
 4/27 A kérdező kommentje:

Ő azt mondja ő engem nem járat le. Ezt én kombinálom bele. Saját magamat nézem le. Nem ő, vagy mások engem.

Nincs értelme vele beszélnem errol.

2021. dec. 13. 08:30
 5/27 A kérdező kommentje:

Tagadnak.

Ide más kell ahhoz, hogy ne ez menjen rólam, nem egy beszélgetés erről.

2021. dec. 13. 08:32
 6/27 anonim ***** válasza:
90%
Lábtörlőnek használ a párod. Kell ez neked?
2021. dec. 13. 08:42
 7/27 A kérdező kommentje:

Megint beszéltünk.

Kiborult sírt hogy miert nem hiszem el neki hogy szeret? Nem beszel ki. Rosszul fogtam fel.miert hagytam ott tegnap.(ott hagytam a haverokkal egyutt, leléptem es nem mondtam meg hova mindenhol keresett aztan szétverte a telefont mert nem talalkoztam vele)

Azt gondolja most hogy tegnap pasinal voltam. Kicsinálom.

Higyjem el hogy szeret. Miert tettem ezt vele.

2021. dec. 13. 08:56
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Bsznám ki az ajtón ezt a faszit a díszes, rosszindulatú társaságával együtt. Aztán gúnyolódhatnak egymáson.
2021. dec. 13. 09:00
 9/27 anonim ***** válasza:
23%
Nemnormális a palid. Diákmunkán volt egy hasonló diákkolléga bnőjével. A csarnok végébe üvöltött neki, hogy "teee mit csináálsz?". A bnője nem tudta kezelni a békát és a srác így hozta tudtára. Majd odament hozzá, kikapta a kezéből és ezt mondta " ezt így kell". A nőket nem értem. Ha tényleg ilyenek, akkor elvileg boldog, boldogtalannak kapcsolatban kéne lennie és nem itt siránkozni, hogy hogyan találjak barátnőt stb. Ez 10+ éve volt. Konkrét dolgokra nem emlékszem, max arra, hogy nem volt magas. De biztos, nem volt nagy durranás, különben úgy emlékeznék rá, hogy jó barátnője volt. Lehet emiatt az igényeit is lejjebb adta a lány.
2021. dec. 13. 09:27
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
madarat tolláról, embert barátairól... csak mondom, párod sem különb ezektől az agyilag nulláktól
2021. dec. 13. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!