Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok miért olyan betojiak/ellenségesek?
Ha erotikus tartalmú viccet mesélsz neki, vagy egy picit is kifejezed hogy milyen vonzó (és nem a táskáját dícséred), vagy csak éppen szóba kerül valami (akár a petting, akár más) ,akkor rögtön támadásnak veszik, és daráló üzemmódba kapcsolnak. Persze nem mondják el hogy azért mert még szüzek (bár ez sem indokolná).
Ráadásul minél korosabb egy lány, annál fokozottabb ez a viselkedésforma (mondjuk 20 fölött már durva). Miért van ez? :O Nekik nincsenek szexuális vágyaik, fantáziáik? Miért feltételezik azt, hogy rögvest meg akarják őket szexelni, és más semmi?
Nem kell általánosítani.
Magamból kiindulva mielőtt elveszítettem a szüzességem, jókat beszélgettünk barátokkal/pasikkal/csajokkal a szexről.
Akik még ellenségesek, szerintem nem tudják milyen még milyen jó dolog a szex.
Ez nagyon személyfüggő
Függ attól hogy mennyire nyitott, mennyire kíváncsi és mennyire bírja a szexista poénokat pl ha valaki feminista nem hiszem hogy nagyon el tudná viselni
Ki kell tapasztalni
Túl messziremenő lenne így ezt állítani
Vannak szexuális fantáziáim, de amig minden pasi akivel találkozom bunkó, addig inkább szűz maradok.
22/N
Nem tudom miért viselkednek igy az ismerőseid. Én is szűz vagyok, de sem erotikus tartalmú vicctől, sem dicsérettől, sem petting témától nem viselkedek a leírt módon. Sőt már a szex kibeszélését is hallottam társaságban. S attól sem lettem zavarban vagy sértődtem meg. Mondjuk én elég sok időt töltöttem srácok között, szóval egy idő után már tök természetesnek kezelem az ilyeneket. 15-16 évesen még lehet kicsit jobban "zavarban" voltam. De nálam ez az idővel csökkent!
De pl tudod nem szűz lányokat, akik az általad leírt módon viselkednek. Szóval nem tapasztaltam összefüggést.
S természetesen vannam szexualis vágyaik, fantáziáik (gondolom én). Legalabbis nekem biztosan.
Lehet, hogy az általad említett lányokat ennyire zavarja, hogy még szüzek. Vagy egyszerűen alapból ilyenek. A miért gondolják, hogy csak szex; az lehet rossz tapasztalat (vki rögvest le akarta fektetni őket), vagy egyszerűen úgy gondolják, hogy 'ilyenek a pasik'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!