Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elfogadható az, hogy a párom olyan emberekkel ápol jó viszonyt, akik velem ellenségesek?
Igaza van a társadnak.
*Szerintem ez azért nem így van, mert létezik egyfajta szolidaritás is a párok között.
Ez nem így van. Egy normális ember senkit nem kötelez arra, hogy ha ő valakinek vagy egy társaságnak nem szimpatikus akkor stoppot nyomjon neki.
Jöttek a tipi ellenkező gyk dumák. Mintha egy qrva szóval is mondtad volna, hogy szakítson meg velük minden kapcsolatot már úgy adják elő. Na mindegy, igazából nem csodálkozom.
Térjünk az éredmi válaszra. Igazad van olyan szinten, hogy ha más nem rákérdezhetne náluk, hogy "ez most mi"? És tényleg, ha nem adnak normális választ, akkor kalap kabát. Magyarán megvédhetne téged és őt is felháboríthatná ez a viselkedésük. Látszik nem tart családtagnak, akit ha bántanak, akkor kvázi őt is bántják és nem véd be. Vagy csak ilyen töketlen. Azért beszédes a viselkedése...
Ha a párommal ellenséges bármelyik barátom, annak én azért kíváncsi lennék az okára. Még a végén kiderülnének olyan dolgok akármelyik félről, amit eddig nem láttam bennük.
Ettől függetlenül nem erőltetném őket egymáshoz. A barátaimmal és a párommal is sok szabadidőt töltenék, de külön-külön.
"Jöttek a tipi ellenkező gyk dumák. Mintha egy qrva szóval is mondtad volna, hogy szakítson meg velük minden kapcsolatot már úgy adják elő. Na mindegy, igazából nem csodálkozom."
Azért a kérdés címe elég megtévesztő, ha keresed azt a "qrva szót", akkor abban megtalálod. Persze lehet, hogy csak bénán fogalmazott, de ezért ne vesd az olvasók szemére, hogy rögtön rosszra gondolnak.
Kimásolok pár kulcsrészletet:
"a párom olyan emberekkel ápol jó viszonyt, akik velem ellenségesek"
"a párommal közös barátaink"
"már régebb óta ismeri őket, mint én"
Na szóval itt a kérdező párjának a barátairól van szó, nem valami jöttment idegenekről, akikkel a párja mostanában elkezdett haverkodni, a kérdező később csöppent bele ebbe a társaságba, a kérdező párjának már korábban is a barátai voltak ezek az emberek. Miért kéne régi barátokkal összerúgni a port? A kérdező az új ember a csapatban, neki kellene nyitni és lépni feléjük, és megkedveltetnie magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!