Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, elfogadható az ha a párod 2 napra eltűnik a haverokkal "kanos" szabadtéri főzőcskére, fürdésre és nem ad magáról életjelet?
Szerintem az.
Nálam nem probléma az ilyen, már ha megvan a bizalom és jól működik a kapcsolat.
Nálad nyilván nincs, mert a kérdés olvasása közben kirajzolódott előttem egy füstölgő házisárkány képe.
Szerintem kell az embernek a társ nélküli kikapcsolódás a barátokkal. Írhatott volna egy üzenetet, de ez nem a világvége.
Próbálj meg lehiggadni míg hazaér és beszéld meg vele ami aggaszt. Jobb mint magadban fortyogni.
Az en ferjem telefont sem visz
Allaspontja regen sem volt mobil most sem kell o pihenni megy
Allaspontom menjen megerdemli a szabadidot
Ps 25 ev hazassag 4 gyerek
Miért nem hagyod békén a barátaival legalább arra a pár napra??? És ezt nőként írom!
Ha a haverjaival van nyílván velük szeretné magát jól érezni és nem az anyucijának beszámolni. Őszintén mi olyan fontos dolgot tudna neked mondani ami nem várhat addig mig haza nem jön?
Nem kéne megfolytani egymást és önző elvárásokat támasztani a másik felé, hogy hivjon fel téged mint egy gyerek az anyját és még háborogsz is ha nem teszi. Hol van a bizalom és az élni hagyás?
Nyugodj meg, házisárkány vagy. Lehet, hogy most nem zaklatod, de gondolom szerencsétlen fejét jól le fogod üvölteni, ha hazaér. Meg lehet őt érteni, miért tűnik el 2 napra...
A te értelmezésedben normális, hogy mindennap beszélni kell, de az övében talán nem. De nyilván ellentétes vélemények esetén neked van igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!