Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, elfogadható az ha a párod 2 napra eltűnik a haverokkal "kanos" szabadtéri főzőcskére, fürdésre és nem ad magáról életjelet?
Nem az a sárkányság, hogy érdekel, mi van vele, hanem a hiszti, ha nem úgy történik valami, ahogyan te akarod. Értsd meg, ő nem úgy látja a világot, mint te. Ő nem te. Az emberek nem egyformák.
Ezen kívül nem vagytok összenőve, senki sem halt még bele abba, ha nem csekkolt be az asszonynál, nem kell mindjárt ara gondolni, hogy haldoklik, meghalt, vagy épp egy másik nőn fekszik.
Te meghaltal volna 20 evvel ezelott tuti.
Meg vezetekes telefon sem volt mindenkinek.
Nem izgultunk akkor sem
Majd jon baj van hiv.
Én egyetértek veled. Szerencsére a párom hasonlóan gondolkodik, ha én eltűnök, ő is szeret hallani rólam egy-két szót, hogy most minden rendben van, élek, odaértem, indulunk vissza, ilyenek. Ha ő tűnik el, szerencsére magától ír ilyesmit, ad életjelet, ez szerintem nem házisárkányság, hogy zavar. Mondjuk én rosszabb lennék, mert én az első nap végére írnék neki, hogy hahó, élsz-e még? Ha meg nem válaszol, akkor addig hívogatnám, amíg életjelet nem ad. Szerintem ez nem ráakaszkodás, csak basszus, ha együtt él az emberrel valaki, normális, hogy aggódik és szeretne hallani a párja felől. Nehogy már két szó megerőltető legyen, ha országon belül vannak, akkor még kb fizetni se kell érte, ott a mobilnet, ír egy üzenetet facebookon és el van intézve. Megoldja, amíg ül a wc-n, és még szabadideje is marad bőven. Nem órákon keresztüli cseverészésről van szó, ez szerintem bőven elvárható.
Szerintem kérdező, mikor hazaér, ezt beszéljétek meg, hogy a jövőben ne legyen így. Legalább azt, hogy odaértek jelezze, hogy ne aggódj miatta.
Átkozott mobilok... vagy állandoán rajta lóg mindenki, vagy az embert rákényszerítik az elvárásaikkal és arra használják lehessen vele kontrollálni valakit.
Ez kirándulás a naturba, sajat magadnak hazudsz amivel azt allitod aggódtál érte.
unatkoztal és szarul esik nem veled foglalkozott. Napnál is világosabb. Persze látom pár házisárkány melléd állt akik papucsot csináltak a pasijukból.
Nekem anyukam tiszteletbe tartotta apukamat ilyen teren 30 éve boldog házasok, és én is ilyen vagyok. Élni és élni hagyni. Akár a férjem akár a gyerekem ha lesz. Nem lógok rajta, nem folytom meg és terrorizalom mert minden ember különállo lény különálló döntésekkel és ha ő abba a 2 napba nem erezte szükségesnek hogy felhívjon az nem azt jelenti nem szeret. Valoszinű neki tartalmas volt az ott töltött ideje és észre se vette hogy elrepült az idő mivel nem unatkozott ellenben veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!