Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora átok hogy férfiként pedáns vagyok?
Eddig egyetlen nőt sem bírtam elviselni hosszú távon.Igényes,rendszerető,precíz vagyok az élet minden területén.Mikor megismerkedek valakivel mindig örülök hogy milyen tökéletes nőt sikerült találnom,de aztán idővel hamar kiszúrom a hülyeségeit.Mindenkinek vannak,nyilván nekem is.Eleinte nem foglalkozom a dolgokkal,majd mikor már komolyabbá válik a kapcsolat egyre jobban zavarnak a szememben nem helyén való szokásai.Finoman hangot adok ennek,normálisan beszélgetünk a dologról,de idővel újra és újra előjönnek a problémák.Amiből vagy vita és veszekedés van,vagy csak hagyom és csendben tűröm konfliktuskerülő emberként.De belül nagyon nehezen viselem.Ha valamit nem megfelelően csinál,akkor megcsinálom inkább helyette,minthogy balhé legyen.De az ilyen zavaró szokások miatt teljesen megváltozik az idilli kép bennem,és teljesen elrontja az adott kapcsolatot is.
És ezek szerintem alapvető dolgok...és nem érzem hogy én volnék kritikus.Nem azt neheztelem hogy hogy veszi a levegőt :)
"szinte kivétel nélkül egyességre tudunk jutni,akár elviccelve,akár komolyabb formában,de mindig az a vége hogy odafigyel majd az adott dologra.Egyébként valóban ezt szoktam tapasztalni,próbálnak utána a kedvemben járni,de csak 1-2 alkalom erejéig tart ki ez a lelkesedés,és utána visszatér az eredeti állapot.Amit már nem teszek szóvá."
Szerintem finoman emlékeztetned kéne, hogy megegyeztetek valamiben. Ha nem szólsz, azt gondolhatja, hogy már nem zavar a dolog vagy nem fontos.
Azért azt még megjegyzem ehhez a normális,nem normális dologhoz.Hogy én egyetlen kérdést sem olvastam itt az oldalon pl. amiben egy nő arról panaszkodik hogy a párja rendmániás és képtelen elviselni.Ezzel szemben minden héten minimum egy kérdés van,ahol az adott nő arról rinyál hogy a párja,vagy a férje mennyire nem veszi ki a részét a házimunkából,vagy akár a gyereknevelésből.Mert helyette mondjuk a kanapén fetreng,vagy épp a barátokkal lóg.És nem hogy nem segíti a nőt,még hátráltatja is,mert még őt is ki kell szolgálnia a nőnek,és pakolnia utána,mert trehány.
Szerintem itt most a szingli nők nem tudják kellőképp értékelni ezt az egészet,mert megvan a saját kis életük,úgy élnek ahogy nekik jó és kényelmes,és fel vannak háborodva hogy mi az hogy egy férfi akarja megmondani hogy éljenek...de lehet mégis jobban elviselnék azt hogy valaki néha kötekedik velük,vagy szívja a vérüket hogy miért nincs elmosva már 3 órája az a tányér...minthogy egy igénytelen és trehány férfi szolgája legyen.
Úgyhogy én úgy érzem nem velem van a gond! És tiszta lelkiismerettel gondolom azt hogy tényleg normálisan és helyén valón élek és gondolkodok!
Igazából nem gyerekek vagyunk már...felnőtt emberek.Úgy beszélek a dolgokról a személyeknek hogy eljusson az agyukig,és felfogják.Miért változott volna meg bennem 2 hét után? :)
De ahogy írtam volt hogy rossz időszakba volt zavaró visszatérő dolog rendszeresen,és szóvá tettem újra,és veszekedés lett belőle.
Jah hogy nem rám,hanem magadra értetted a terápiát...így már értem!
Hát én nem ajánlom magam,csak elrontanálak :)
Tudom hogy nem csak a két véglet létezik,és nálam ez nem hobbi,vagy szórakozás,és nem is unalomból zavarnak a másikba ezek a dolgok.Egyszerűen képtelen vagyok elviselni.De ahogy írtam korábban nem szokott elfajulni idáig egy kapcsolat,hogy folyamatos számon kérések,lecseszések legyenek.Mikor látom hogy ez ide vezetne,és képtelen vagyok elviselni és elfogadni a másik szerintem hülye szokásait,akkor leszoktam zárni a dolgot.
Sok helyzetben jó dolognak tartom hogy ilyen vagyok,az élet minden területén,mert sok mindenben sikeres vagyok.De sokszor mégis ahogy a kérdést is megfogalmaztam átoknak érzem.Mert ha tudnék ebben egy átlagos férfiként gondolkodni,és annak megfelelően viszonyulni ehhez a helyzethez,akkor biztosan sokkal könnyebben találnék hosszútávra társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!