Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora átok hogy férfiként pedáns vagyok?
Eddig egyetlen nőt sem bírtam elviselni hosszú távon.Igényes,rendszerető,precíz vagyok az élet minden területén.Mikor megismerkedek valakivel mindig örülök hogy milyen tökéletes nőt sikerült találnom,de aztán idővel hamar kiszúrom a hülyeségeit.Mindenkinek vannak,nyilván nekem is.Eleinte nem foglalkozom a dolgokkal,majd mikor már komolyabbá válik a kapcsolat egyre jobban zavarnak a szememben nem helyén való szokásai.Finoman hangot adok ennek,normálisan beszélgetünk a dologról,de idővel újra és újra előjönnek a problémák.Amiből vagy vita és veszekedés van,vagy csak hagyom és csendben tűröm konfliktuskerülő emberként.De belül nagyon nehezen viselem.Ha valamit nem megfelelően csinál,akkor megcsinálom inkább helyette,minthogy balhé legyen.De az ilyen zavaró szokások miatt teljesen megváltozik az idilli kép bennem,és teljesen elrontja az adott kapcsolatot is.
És ezek szerintem alapvető dolgok...és nem érzem hogy én volnék kritikus.Nem azt neheztelem hogy hogy veszi a levegőt :)
Egyszer éltem együtt egy nővel.Másfél hétig bírtam.
Ő korábban kezdett a munkában,így korábban kelt,és akkor indult el mikor én felkeltem.Elköszöntünk,elment,és reggel félkómásan a mosatlan ott vigyorgott a mosogatóba.Elmosogattam,úgy mentem el dolgozni.Ugye korábban ment,korábban ért haza...mire hazaértem megint tele volt mosatlannal a mosogató.Szóltam neki normálisan,1 napig megtudta csinálni,aztán utána ugyanúgy visszatért a számomra elviselhetetlen állapot.Hétvégén korábban keltem fel mert volt egy kis dolgom,ügyintézés,elmentem,ő még aludt...délre értem haza...az ágy szanaszét,főzött valamit,tiszta dzsuva volt a konyhában minden..és nehezen bírtam ki,de estig vártam hogy vajon mikor mosogat el és teszi rendbe a konyhát...este nekem kellett megcsinálni.Pedig délután közösen fetrengtünk,filmet néztünk,telefonját nyomkodta meg ilyenek...
Mit jelent nálad az igénytelenség?
Este vacsora után nem mossa el a tányérját? Nem szedi ki a hajszálakat a lefolyóból? Nem jól pakolja be az ételes dobozokat a fiókba?
Van ami engem is irritál, de vannak meg elmegy. Az hogy azt írod "IGÉNYTELEN" meg semmit nem jelent, miért nem tudjuk hol van nálad a mérce.
KONKRÉT PÉLDÁT KÉRÜNK
Aki nem rugalmas hqnem egy merev besavanyodott ember annqk sem no sem csalad nem valo.
Tudnod kene nem te vagy a házért, hanem a ház érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!