Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora átok hogy férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora átok hogy férfiként pedáns vagyok?

Figyelt kérdés

Eddig egyetlen nőt sem bírtam elviselni hosszú távon.Igényes,rendszerető,precíz vagyok az élet minden területén.Mikor megismerkedek valakivel mindig örülök hogy milyen tökéletes nőt sikerült találnom,de aztán idővel hamar kiszúrom a hülyeségeit.Mindenkinek vannak,nyilván nekem is.Eleinte nem foglalkozom a dolgokkal,majd mikor már komolyabbá válik a kapcsolat egyre jobban zavarnak a szememben nem helyén való szokásai.Finoman hangot adok ennek,normálisan beszélgetünk a dologról,de idővel újra és újra előjönnek a problémák.Amiből vagy vita és veszekedés van,vagy csak hagyom és csendben tűröm konfliktuskerülő emberként.De belül nagyon nehezen viselem.Ha valamit nem megfelelően csinál,akkor megcsinálom inkább helyette,minthogy balhé legyen.De az ilyen zavaró szokások miatt teljesen megváltozik az idilli kép bennem,és teljesen elrontja az adott kapcsolatot is.

És ezek szerintem alapvető dolgok...és nem érzem hogy én volnék kritikus.Nem azt neheztelem hogy hogy veszi a levegőt :)

2021. dec. 12. 14:23
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
87%
Akkor, ajánlom az én barátnőm, már kikészít a rendmániájával.
2021. dec. 12. 16:43
 32/57 A kérdező kommentje:

Valószínű benne is találnék a szememnek nem tetszőt...mármint nem külsőre :)

2021. dec. 12. 16:45
 33/57 anonim ***** válasza:
100%

"őzött valamit,tiszta dzsuva volt a konyhában minden..és nehezen bírtam ki,de estig vártam hogy vajon mikor mosogat el és teszi rendbe a konyhát...este nekem kellett megcsinálni"

És? Ő főzött, te rendet raksz. Mégis miér kéne téged kiszolgálni?

2021. dec. 12. 16:46
 34/57 anonim ***** válasza:
93%

Mi a barátommal megosztjuk, hogy ki mit csinál. Ő mosogat, én főzök. A konyhát azért nagyjából rendben igyekszem hagyni, egy-két alkalommal fáradt voltam hozzá. Viszont pl a fürdőt én szoktam takarítani, és együtt se élünk, de heti 5-6 napot nála vagyok.

Nem vagyok az a kifejezetten rendezett ember, de ha kedvesen megkér, akkor elpakolok a nappaliban, amíg dolgozik. Ő is szokott pakolni, takarítani, mosni szinte csak ő szokott. Én nem gondolom, hogy miután 2 órán át állok a konyhában és 3 napra előre megfőzök, még fél órát kéne mosogatnom. Szerintem érdemes lenne átbeszélned ezt a jövőben, hogy mi a munkamegosztás.

2021. dec. 12. 16:51
 35/57 A kérdező kommentje:

Igen nagy tévedésben vagy.Én egyedül éltem az ominózus eset előtt is,és mindent megcsináltam ami a házimunka fogalmába értendő,boldogultam házon belül,házon kívül.Úgyhogy engem nem kell kiszolgálni!

Annál az esetnél magának csinált kaját.Én aznap máshol ebédeltem.

Nekem az a természetes hogyha főzök valamit,elkészül az étel,megeszem,vagy eszek belőle.Utána azonnal elmosom a tányért,kanalat,villát,és a főzéses kellékeket és rendbe teszem a konyhát...nem hagyom csak úgy hogy majd lesz valami vele,vagy majd megcsinálja más.

Nekem igen,ez kib.szta a biztosítékot,hogy egy nő nem jut el gondolkodásba eddig...és miután megette az ételt elvan mint a befőtt a tv előtt mint aki jól végezte dolgát!

2021. dec. 12. 16:54
 36/57 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nagyon kevesen fognak megfelelni ennek az elvárásnak.

Amikor én egyedül éltem, 2-3 naponta főztem, és a mosogatást se csináltam meg minden nap. Én aztán nem fogok napi 15* elmosni egy szem nyomorult bögrét meg tányért meg akármit. A barátnőim is ezt csinálják, kb mindenki ezt csinálja akit ismerek.

Ha ez neked egy ilyen fontos szempont, akkor eleve ez alapján szelektálnod kéne, és akkor nem menne el több éved egy szár kapcsolatra, ahol boldogtalan vagy te is meg a csaj is, mert idegesít hogy nem mosogat elég gyakran.

2021. dec. 12. 17:04
 37/57 A kérdező kommentje:

Hát azért nálam alap az hogy ne rohadjon egy egész estét a mosatlan úgy ahogy ott lett hagyva.

És nyilván nyitott vagyok arra is hogy megfelelően osszam el a másikkal a teendőket,hogy mondjuk egyik fél se utálatból csinálja a dolgokat,és mondjuk egyik fél se szakadjon szét,miközben a másik lógatja a lábát.Jó,ha van egy jó beosztás,és munkamegosztás,akkor több idő jut egymásra is.

Csak sok olyan nőt ismertem akikkel halott ügy volt ez,mert amit megbeszéltünk azt sose csinálták meg.

2021. dec. 12. 17:09
 38/57 anonim ***** válasza:
78%

Gazdagéknál ez úgy megy, hogy trehányak (tisztelet a kivételnek) és minden nap jön a bejárónő aki rendbe teszi a lakást, mos, vasal stb.

Nálad még ez lehet az opció. Szép, szexis, gazdag csaj, nem baj ha trehány, majd jön a bejárónő. :D

2021. dec. 12. 17:15
 39/57 A kérdező kommentje:

És szerinted nekem elég jó lesz az ahogy a bejárónő megcsinálja a dolgokat?

Én azzal lennék elégedett ha saját magunk boldogulnánk,és olyan párom lenne akinek nem büdös a házimunka,és nem húzza a száját ha bármi ilyesmit kell csinálnia.A kis finnyás hercegnők nem az én világom.

2021. dec. 12. 17:19
 40/57 anonim ***** válasza:
96%
Én nőként eddig azt szűrtem le a többi nőről, hogy minél igényesebb a külseje (műszempilla, sok smink, havi fodrász stb, ki mit tart igényesnek), annál rendetlenebb és trehányabb otthon... Van egy nagyon jó csajnak mondható ismerősöm, aki a csirkecsontos tálat képes az ágya végében hagyni napokig... De a legtöbb az ilyen sajnos.
2021. dec. 12. 18:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!