Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora átok hogy férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora átok hogy férfiként pedáns vagyok?

Figyelt kérdés

Eddig egyetlen nőt sem bírtam elviselni hosszú távon.Igényes,rendszerető,precíz vagyok az élet minden területén.Mikor megismerkedek valakivel mindig örülök hogy milyen tökéletes nőt sikerült találnom,de aztán idővel hamar kiszúrom a hülyeségeit.Mindenkinek vannak,nyilván nekem is.Eleinte nem foglalkozom a dolgokkal,majd mikor már komolyabbá válik a kapcsolat egyre jobban zavarnak a szememben nem helyén való szokásai.Finoman hangot adok ennek,normálisan beszélgetünk a dologról,de idővel újra és újra előjönnek a problémák.Amiből vagy vita és veszekedés van,vagy csak hagyom és csendben tűröm konfliktuskerülő emberként.De belül nagyon nehezen viselem.Ha valamit nem megfelelően csinál,akkor megcsinálom inkább helyette,minthogy balhé legyen.De az ilyen zavaró szokások miatt teljesen megváltozik az idilli kép bennem,és teljesen elrontja az adott kapcsolatot is.

És ezek szerintem alapvető dolgok...és nem érzem hogy én volnék kritikus.Nem azt neheztelem hogy hogy veszi a levegőt :)

2021. dec. 12. 14:23
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván nem volt. Erről szól a kérdés.
2021. dec. 12. 15:25
 22/57 A kérdező kommentje:

Nem teszem magasra a lécet.

Nem elvárás ez nálam.Egyáltalán nem így tekintek erre a dologra.Egyszerűen csak jön magától,megismerem őket,és látok olyan jeleket amikből tudom hogy zavarna,és idegesítene az adott dolog a másikban.És mikor komolyabbá válik akkor mindig be is igazolódik mindez.És ront a róla kialakult képen.Tönkre vágja idővel teljesen.

Sok olyan nő volt az életembe akit elsőre jónak hittem,hogy olyan mint amilyennek megálmodtam,minden téren...de idővel mindig jöttek ezek a zavaró problémák.

2021. dec. 12. 15:29
 23/57 anonim ***** válasza:
87%

#22 De tuti hogy nem vagy/voltál szerelmes egyikbe sem!

Lassan alakul ki nálad a kötődés, min. kb 1 év!

Eltaláltam?

2021. dec. 12. 15:32
 24/57 A kérdező kommentje:

Sokszor éreztem úgy hogy szerelmes vagyok,ami valószínű csak téves érzés volt.De ezért is volt rossz minden esetben szembesülni ezekkel a problémákkal.

Nem a saját elképzelésemre szerettem volna formálni őket,hanem hiányérzetem volt hogy miért nem tudnak ebben is olyanok lenni,mint az elképzelésem.És ugye van a bla-bla-bla hogy fogadjuk el a másikat olyannak amilyen...hát nekem ez nem megy,ha valaki mondjuk alacsony,vagy magas,vagy csúnya,vagy bármi külső hibája van azt sokkal jobban elfogadom mint azt,aki trehány és igénytelen.Nekem ez nagyon tudja bántani a szemem és képtelen vagyok elfogadni így a másikat.

2021. dec. 12. 15:39
 25/57 anonim ***** válasza:
87%

Nekem ez nem pedánsság, hanem egy unatkozó, nyafka viselkedés, ami csak megnehezíti az életem. Ne haragudj, én nem szeretnék ilyen emberrel élni, lehet, hogy van, aki erre vevő, de engem ne túráztasson senki baromságokkal, amik nélkül igazán nem leszek kevesebb...

Ismertem ilyen embert, folyamatosan az járt a fejemben, hogy hogy van ennyi ideje és energiája ilyeneken pörögni. Teljesen földhöz tudta verni magát azon, ha elhúzva maradt a zuhanyfüggöny vagy ha a teásbögrémbe úgy csináltam magamnak még egy teát, hogy nem öblítettem el. És akkor jött a hülyeségeivel, hogy ne egyek hangos ételeket meg ne csináljam ezt vagy azt, mikor 8 óra meló után letettem a valagam edzés előtt tanulni. És akkor ne érezzem úgy, hogy el akarom ásni...

2021. dec. 12. 15:45
 26/57 anonim ***** válasza:
92%

#24 Annyi, hogy te eddig nem a számodra megfelelő nőkkel voltál együtt!

Az egy dolog, hogy van egy elképzelésed a külsőről meg egyéb dolgokról, de ha ilyen téren nem passzoltok, akkor hiába szép a csaj, vagy hiába keres jól, megette a fene az egészet.

Gondolom van egy berögzült sémakövetésed ami szerint választasz, de nem aszerint kellene, hanem ha nálad ez a rend dolog ilyen fontos, akkor ez legyen az első helyen. Tudom, ez kicsit hülyén hangzik így ahogy leírtam.

Nem arra gondoltam, hogy válasz egy csúnya nőt aki neked nem teszik, de rendmániás. De valahol mégis itt van a kutya elásva.

Lehet hogy nem olyan tökéletes külsőre a csaj, meg nem olyan pénzes, viszont ebben a rendszeretet dologban egyeztek.

Nem tudom, hogy ismersz-e ilyen szingli nőt vagy hogy találhatnál ilyet?

2021. dec. 12. 15:49
 27/57 A kérdező kommentje:

És arra nem gondoltál hogy nem unalmába pörgött ennyire,hanem azért teszi neked szóvá azokat a dolgokat mert egyszerűen zavarja,idegesíti? Nem vagyunk egyformák.Úgy érzed jogosan hurrogod le azt a férfit.Ő ilyen,mégse tudtad elfogadni,de szerinted neki el kellett volna fogadni téged és ezeket a dolgokat hogy te így csináltad.

Ahogy írtam nem teszem magasra a mércét.Egy ismerkedés elején mindenki a jó oldalát próbálja megmutatni.Senki sem fogja azzal kezdeni az ismerkedést hogy lusta,trehány és rendetlen.Esetleg egy-egy jelből lehet erre következtetni.Én szoktam említést tenni arról hogy rendszerető vagyok.De nyilván nem beszélek arról hogy mennyire kényes téma ez számomra.

Ez a téma inkább az együttéléshez közeli időszakban bukik ki igazán.Mikor már olyan komolyságú egy kapcsolat.

2021. dec. 12. 16:04
 28/57 anonim ***** válasza:
89%

#27 Az a te bajod, hogy egyik nőt sem szeretted igazán, csak azt a képet amit te látni akartál. A külsőségek amit írtam is. Ha az a nő tényleg olyan lenne aki passzol hozzád személyiségre akkor nem lenne ilyen bajod. Biztos hogy ő is szeretné a rendet és téged is.

Azért írtam, hogy lehet hogy lassan kötődő vagy, mert ezek a dolgok tényleg csak az összeköltözéssel derülnek ki, ami nálad lehet, hogy 1 év múlva lenne, ha egyáltalán meglépnéd. De te nem léped meg! Mert addigra derülnek ki ezek a dolgok.

Most vagy kockáztatsz és összeköltözöl valakivel akit szeretsz/tetszik és lesz ami lesz alapon csináltok egy házirendet, vagy maradsz egyedül és akkor tuti minden úgy lesz ahogy neked jó!

Most már csak egy olyan csajt kell találnod akiről biztosan tudod,(mert mondjuk régóta ismered), hogy szereti a rendet! :)

2021. dec. 12. 16:22
 29/57 anonim ***** válasza:
100%
az exem is nagyon rendszereto volt, es az elejen nagyon tudtam ertekelni, de amikor atjott hozzam a sajat lakasomba, es elkezdte atrendezni a hutomet, mert szerinte nem volt megfelelo a rend, illetve folyton megjegyzeseket tett hogy hogyan hajtogatom el a sajat ruhaimat, az baromi irritalo volt, kisgyereknek ereztem magam mellette
2021. dec. 12. 16:28
 30/57 A kérdező kommentje:

Én egyik barátnőmet se okítottam ki.Egyszerűen csak mondtam nekik idővel hogy zavarnak ezek a dolgok.Egy ideig volt változás,aztán hamar visszaállt a régi kerékvágás,amit én nagyon nehezen viseltem.Sokszor inkább nem találkoztam a másikkal,hogy ne kelljen látni,tapasztalni a szememet bántó dolgokat.

2021. dec. 12. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!