Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarok minden hónapban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok minden hónapban 7-10 napot az anyósnál tölteni. Elfogadható ez?

Figyelt kérdés

A menyasszonyomnak ez a mániája. Egy gyönyörü nagy házat bérlünk, van udvar, minden adott. Minden egyes hónapban összeszedi a cuccait és megy anyucihoz aludni egy hétre. Közben nekem is “illik” szerinte elmenni, így két hétvégén megint ott kell lenni. Most hogy home office van, veszekedik amiatt hogy én nem megyek vele, nem akarok ott aludni 6 éjszakát mert akkor elég lenne egyszer menni egy hónapban és különben is mi bajom nekem a szüleivel? Ök is neheztelnek rám, beszólnak pl “van nálunk hely, elférnél” (nem vagyok sovány éppen). Szerintem ez abnormális! Minek aludjak az anyósomnál 6 éjszakát és 30 éves létemre az ö szabályai szerint éljek? A barátnöm szerint velem van a baj, mert bármelyik férfi örömmel megy az anyóshoz aludni, csak nekem van ezzel problémám. Másik hogy így dolgozni se tudnék. A párom munkája nem igényel sok video callt, az enyém majdnem csak abból áll. A szüleinél ott lakik a munkanélküli testvére a 3 gyerekével (kettö mindig otthon van valamilyen indokkal), akik ott szaladgálnak, ordítoznak. Náluk be van osztva hogyan élnek, ebbe én nem férek bele. Pl a fö étkezésnek 12:00-kor kell történnie, harangszóra lehet elkezdeni enni (nem viccelek!).

Most tényleg más férfiak is örömmel mennének a kialakított otthonukból anyóshoz aludni 6 napra? Másnak ezzel nem lenne baja? Én fordítva gondolom. Baráti körben örülnek ha átvészelik a vasárnapi rántotthúst és minél hamarabb mennek haza utána. Szerintem túlteljesítek így is hogy havonta 2 napot ott alszom.

2021. dec. 8. 12:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is baromságogat kér az asszony..

Ideje lenne elvágni a köldökzsinórt!

Nyilván nem azért bútoroztatok össze hogy anyóspajtinál "nyaraljatok" 1 hetet MINDEN hónapban.

Ha annyira akar menjen ő, ne rangasson téged is!...

Ki kéne bújtatni a szoknya alól a menyecskét különben később asszonypajti fogja tartani a gyertyát egy pálcával a kezében és adni az ütemet nektek.

Jézus. Egyáltalán nem normális.

Ha nem javul a helyzet szerintem állj a sarkadra!😤

2021. dec. 10. 15:08
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Amugy nekem az is gaz h nelkuled elvan ott 1 hetet. Ha egyszer ferj es feleseg vagytok (ezt az egyuttelesre is ertem) tehat el vagytok kotelezve, akkor elsosorvan egyutt kell laknotok nem a szulokkel, nyilvan nem azt mondom felejtse el a szuleit vagy nelkuled soha ne menjen sehova,de ez a havi 1 het kicsit eros.
2021. dec. 16. 20:39
 33/37 A kérdező kommentje:

Fejlemény: ne legyek Karácsonyfa se nálunk, mert az anyjánál úgyis lesz egy óriási és ezért menjünk oda 22-23-24-25. Meg már szervezik a Szilvesztert is, hogy az anyjáékkal legyünk. Már egyszer belementem ebbe, Sas-kabaré a TV-ben amit nagyon viccesnek gondolnak, kártyázás, társasjáték, majd a gyerekek 10-11-ig bírják, iszunk gyorsan egy pezsgöt és irány aludni.

Van egy érzésem hogy az anyja beszéli tele a fejét, hogy ennyire menni akar oda.

2021. dec. 19. 09:42
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Honvágya van a gyerekkorba. Még nem akar igazán felelős párkapcsolatot és együttlakást.
2021. dec. 20. 09:49
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azért én a helyedben feltenném magamnak a kérdést, hogy akarom-e én ezt életem végéig, de legalábbis sok-sok évig?

Gondolj csak bele, ha esetleg odáig jutnátok, hogy gyereketek lenne. A párod akkor még inkább járna az anyjához, vagy még rosszabb, az anyja költözne a nyakatokra "segítés" címén. Akik így össze vannak nőve, azoknál a különböző életszakaszváltozásoknál csak rosszabb lesz a helyzet.

2021. dec. 20. 10:09
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Ferjes asszonynak az uraval a helye nem a szuleivel. Ez egy eretlen no.
2021. dec. 21. 12:57
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele évek múlva.

Lesznek gyerekek és vmi oknál fogva te vagy velük otthon.

Délután várjátok haza anyucit hogy együtt legyetek.

De anyuci nem hozzátok megy haza ELŐSZÖR hanem az anyóspajtit látogat..

Élet lenne ez?

2022. jan. 2. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!