Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok minden hónapban 7-10 napot az anyósnál tölteni. Elfogadható ez?
A menyasszonyomnak ez a mániája. Egy gyönyörü nagy házat bérlünk, van udvar, minden adott. Minden egyes hónapban összeszedi a cuccait és megy anyucihoz aludni egy hétre. Közben nekem is “illik” szerinte elmenni, így két hétvégén megint ott kell lenni. Most hogy home office van, veszekedik amiatt hogy én nem megyek vele, nem akarok ott aludni 6 éjszakát mert akkor elég lenne egyszer menni egy hónapban és különben is mi bajom nekem a szüleivel? Ök is neheztelnek rám, beszólnak pl “van nálunk hely, elférnél” (nem vagyok sovány éppen). Szerintem ez abnormális! Minek aludjak az anyósomnál 6 éjszakát és 30 éves létemre az ö szabályai szerint éljek? A barátnöm szerint velem van a baj, mert bármelyik férfi örömmel megy az anyóshoz aludni, csak nekem van ezzel problémám. Másik hogy így dolgozni se tudnék. A párom munkája nem igényel sok video callt, az enyém majdnem csak abból áll. A szüleinél ott lakik a munkanélküli testvére a 3 gyerekével (kettö mindig otthon van valamilyen indokkal), akik ott szaladgálnak, ordítoznak. Náluk be van osztva hogyan élnek, ebbe én nem férek bele. Pl a fö étkezésnek 12:00-kor kell történnie, harangszóra lehet elkezdeni enni (nem viccelek!).
Most tényleg más férfiak is örömmel mennének a kialakított otthonukból anyóshoz aludni 6 napra? Másnak ezzel nem lenne baja? Én fordítva gondolom. Baráti körben örülnek ha átvészelik a vasárnapi rántotthúst és minél hamarabb mennek haza utána. Szerintem túlteljesítek így is hogy havonta 2 napot ott alszom.
"bármelyik férfi örömmel megy az anyóshoz aludni,"
Hogyha az anyós luxus körülmények között él, 6 fogásos ebéd, vacsora, kiszolgálás, wellness részleg, kinti sütögetés, akkora a ház, hogy bőven elfértek, akkor el tudom képzelni, hogy van aki szívesen megy, normális esetben ez egy szükségszerű állapot amit pár napig el lehet viselni, ha 4+ óra útra van.
Kérdező, azt mondd meg, miért akarod elkötelezni magad ezzel a lánnyal?
Ő nem árul zsákbamacskát, világosan láthatod, mi lesz a sorsod, ha bekerülsz a családjába.
Most a menyasszonyod, tehát már valamennyire elkötelezted magad, de innen még sokkal könnyebb kilépni, mintha már házasságban élnél, pláne, ha gyerek is születik.
A saját szüleiddel beszélgettél erről? Ők mit mondtak erről?
Hivatkozz arra, hogy onnan nem tudsz dolgozni, de ha akar, akkor ő csak menjen nyugodtan. Aztán, 1 hét múlva jöjjön vissza.
Nem szabad azt, hogy ezt megszokják, mert akkor már megszokás lesz. Szép lassan rá kell vezetni a barátnődet és a családját is, hogy te elmész max. egy vasárnapi ebédre, de ennyi. És ebből nincs harag!
Mondjuk ötletem nincs arra nézve, hogy minek megy a barátnőd haza 1 hétre!?
Én nagyon jó viszonyban vagyok anyukámmal, de még így sem töltenék el havonta 1 hetet nála. :D
Olyan van, hogy havi 1x átmegyünk a másikhoz és ha elhúzódik az összejövetel vagy lecsúszik 1-2 pohár valami, akkor egymásnál alszunk, de azért a havi 1 hét elég meredek. :D
Én a helyedben menekülnék.
Saját szüleim is furcsállják. Amikor egyszer ottmaradtunk náluk segíteni 2 éjszakára, már akkor is mondták hogy már várták hogy menjünk haza, mert a felnött gyerek ne anyucinál aludjon. Én is így voltam.
Most azt csinálja hogy megy egyedül. Munkát behazudni nem fogom. Igazat mondok. Csak utálkodnak velem emiatt, mintha én gyülölködnék velük vagy lenézném öket.
""A barátnöm szerint .... bármelyik férfi örömmel megy az anyóshoz aludni...""
Ezt egy kicsit túltoltad. Kamu.
Ha mégsem kamu, akkor én tuti nem mennék minden hónapban egy hétre.
N
"Ök is neheztelnek rám, beszólnak pl “van nálunk hely, elférnél” (nem vagyok sovány éppen)"
Ezen kicsit felnevettem.😂 A nagymamám is ilyeneket mond, mikor meglátogatjuk. Nem arra érti, hogy kövér vagy. Ez ilyen régies szólás, hogy "elférsz nálunk".😂
Amúgy szerintem is fura, hogy elvárnák, hogy havi egy hetet náluk dekkoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!