Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok teljesen leöltözni egy alkalmi szexhez a lakásán az mennyire elfogadható?
Én is inkább levetkőznék... :)
De félretéve a viccet, nem hiszem, hogy ebben van olyan hogy elfogadható. Nincs erre vonatkozó etikett. Itt most válaszolnak neked különféle emberek, akik közül van akinek OK lenne, van akinek zavaró, nem leszel előrébb.
Egy valakit érdemes erről kérdezni, azt a bizonyos parneredet, az a lényeg ő zavarónak gondolja e vagy sem. Amúgy ha a helyében lennék (én kibírnám) de megkérdezném, hogy amúgy mi az oka. Miért pont a poló és a zokni marad?
Mi az oka, hogy nem szeretnél levetkőzni teljesen?
Hideg van a lakásban?
Szégyenlős vagy?
Más oka van?
Véleményem szerint a szex akkor jó,ha mindkét fél élvezi.
Kérdezd meg a partnert,hogy zavarná e,ha pl a pólód magadon hagynád e.
Szerintem ha eljutottatok addig,hogy meg lesz a találka akkor nem fog kérdésekért megharagudni rád. (:
Van akit zavar, hogy fenn marad
Van akit kifejezetten izgat a zokni.
Partnered től függ.
Szabály nincs rá, megbeszélés kérdése.
5-ös nem értem miért kell ráförmedni a másikra meg lepontozni.
Semmi baj nincsen azzal, ha valaki kicsit testesebb, attól meg ugyanúgy lehet vonzó!
Csak nem értettem, bocsánat! Így értem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!