Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szemétség?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, de meleg vagyok, nem annyira érdekelnek a lányok. Csak azért vagyok vele, mert nem szeretném felvállalni a szexualitásomat.
A legjobb barátom, aki mindent tud rólam azt mondta hogy ez szemétség a lánnyal szemben.
Én is sajnálom a lányt, de ha nem ő, akkor keresek helyette egy másikat. És nincs kedvem többet "csajozni".
Mit gondoltok erről?
kérlek csak komoly válaszokat írjatok!
2010. szept. 5. 17:09
11/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell áldozat, csak egy nőnemű barát, akit előre beavatsz. Esetleg egy szintén bujkáló leszbi.
12/12 anonim válasza:
Amit csinálsz az nem helyeselhető, de a nők még ennél is kegyetlenebbek fordított esetben. Egy meleg nő, szó nélkül férjhez megy, gyereket szül egy olyan pasinak, akinek az érintésére még nedvesedni sem képes, és 35 évig játszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!