Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem változik?
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt van egy 4 éves ,és egy másfél éves kislá yunk.
Első gyermeknél párom sokat segített ,kedves volt velem/velünk.
Viszont mióta meg van a kisebbik lányunk nqgyot változott.
Napi 8 órát dolgozik ,haza ér és kb ennyiből áll a napja és.megy aludni.
Napkozben annyit 'segít'hogy leül és a gyerekekkel jatszik valamit.
Hetkounap kb 3 órát látjuk.Pelenkazni,altatni nem.tudja őket -azt mondja ő neki valamiért ez nem megy (meg se próbálta)
Ha kérem nagy ritkán hogy szedjen pl ebédet a piciknek azt mondja az az én dolgom.
Másrészt ebbe a másfél év alatt sokszor elhagyta a száját olyan szó,ami nekem.fáj.
Pl .hogy nincs mit szeressen bennem ,de.muszaj a gyerek miatt velem lenni.
Szinte tudom 100%rá hogy nem.szeret de nekem ez nagyon fáj én nagyon családcentrikus vagyok ..
És nem.erzem azt hogy én bármiben rosszat tennék neki.
Külön suobába alszik kb lassan 4 éve.
A mai nap viszont már reggel felidegesített .
Beteg a nagyobb lányunk és szegény estére.mindig rosszabbul van .Ő persze.mar 8 kor megy aludni a szobába én intézem a 2 lánykam.
Viszont én nem tudom felfogás hogy néha néha hétvégén miert nem.segít szó szerint kb Semmit.
Mai nap rákérdeztem és ennyit mondott: Ha egyedül nevelném őket se lenne több segítségem.
Meg hogy "..mert rossz ember vagyok.."
Es ennyivel lerázott, nem tudom.mit tegyek hogy jobb legyen a kapcsolatunk illetve h .picit többet segítsen legalább mikor betegek a gyerekek vagy hétvégén. :(
Plusz azt mondogatja többször hogy én olyan nő vagyok ,aki verést érdemel.
.mikor sírva kérdezem hogy miért is
Akkor semmit nem mond..
😒
Igazából már csak a két kislanyom miatt próbálom tűrni ezeket a dolgokat.De belül persze fáj .
Persze a szülei szerint (akik nem.keresik talán 1 évbe 1 x)ő a tökéletes férj..Miközben a 9 év alatt 2 x.voltak nálunk.
Az ideg elkap, mikor ilyet olvasok. Szerinted az a két lányod érdeke, hogy azt lássák, a nőkkel lehet úgy bánni, mint a kutyával, lehet verni, szidni, kihasználni? Ilyen életet szánsz nekik is? Teljesen komolyan mondom, egy orbitális nagy pofon rád férne, szigorúan baráti alapon, hátha helyrerázza a meszet az agyadban.
Válj el! A férjed meg röhögd körbe, mikor fenyeget, hogy nála maradnak a lányok. Kérdezz rá, hogy ki fogja őket pelenkázni? Ő marad otthon gyes-en? Mert a két kicsi nagyon nem lesz el egyedül amíg ő dolgozik.
Tudom hogy a két kicsinek nem jo ez ,és ezért is hagyom sokszor inkább rá vagy beszélek vele míg a nagy oviba a kicsi bolcsibe(amit idén kezdett)
Ugy érzem én is hogy jobb lenne külön, talán hamarosan ez befog.kovetkezni ,mert egyre nehezebb így vele élni.
Még egyszer: találj ki a rokonaidnal, kongasd meg a vészharangot, mert nem varhatsz tovább! Segítsenek soron kívül költözni!
Latod, már arról beszél, H miért lenne jogos vernie téged!
Pedig ez nem igaz! Szeretetremelto ember vagy, ez a tetű meg élősködők rajtad.
De lesz majd férfi, aki szeretni fog. Válj el a rokonok támogatásával! K
Ne hallgass,mondd el nyíltan, milyen szemét, mint nekünk!
"Külön szobába alszik."
Nah az asszony jutott eszembe mikor azt mondta,hogy: Van elég szobánk!
Nem akarlak elkeseríteni,de ennek már vége!!
Egyetlen tanacsom van.És ezt tapasztalatból mondom.
Minnél előbb beadod a való keresetet,annálj jobban jársz!!
Vele csak 1 el többen laktok a házban ,raadasul egy paraszt,aki veressel fenyeget,zsarol!Ez már a legalja!!.
Nehogy azt hidd hogy neki itélik a gyerekeket!Milyen alapon?Hisz nem is gondozza őket!!Majd szerinted válás után megtáltósodik, és mintaapuka lesz??
Gondolj a jövődre!Lesz férfi aki normális családot szeretne.De ehhez te is kellesz.És nem 50évesen,tönkrerakva,
megkeseredve!
Előtted az élet!Merj bátor lenni!
50F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!