Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem változik?

Figyelt kérdés

Férjemmel 9 éve vagyunk együtt van egy 4 éves ,és egy másfél éves kislá yunk.

Első gyermeknél párom sokat segített ,kedves volt velem/velünk.

Viszont mióta meg van a kisebbik lányunk nqgyot változott.

Napi 8 órát dolgozik ,haza ér és kb ennyiből áll a napja és.megy aludni.

Napkozben annyit 'segít'hogy leül és a gyerekekkel jatszik valamit.

Hetkounap kb 3 órát látjuk.Pelenkazni,altatni nem.tudja őket -azt mondja ő neki valamiért ez nem megy (meg se próbálta)

Ha kérem nagy ritkán hogy szedjen pl ebédet a piciknek azt mondja az az én dolgom.

Másrészt ebbe a másfél év alatt sokszor elhagyta a száját olyan szó,ami nekem.fáj.

Pl .hogy nincs mit szeressen bennem ,de.muszaj a gyerek miatt velem lenni.

Szinte tudom 100%rá hogy nem.szeret de nekem ez nagyon fáj én nagyon családcentrikus vagyok ..

És nem.erzem azt hogy én bármiben rosszat tennék neki.

Külön suobába alszik kb lassan 4 éve.

A mai nap viszont már reggel felidegesített .

Beteg a nagyobb lányunk és szegény estére.mindig rosszabbul van .Ő persze.mar 8 kor megy aludni a szobába én intézem a 2 lánykam.

Viszont én nem tudom felfogás hogy néha néha hétvégén miert nem.segít szó szerint kb Semmit.

Mai nap rákérdeztem és ennyit mondott: Ha egyedül nevelném őket se lenne több segítségem.

Meg hogy "..mert rossz ember vagyok.."

Es ennyivel lerázott, nem tudom.mit tegyek hogy jobb legyen a kapcsolatunk illetve h .picit többet segítsen legalább mikor betegek a gyerekek vagy hétvégén. :(

2021. nov. 28. 13:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Plusz azt mondogatja többször hogy én olyan nő vagyok ,aki verést érdemel.

.mikor sírva kérdezem hogy miért is

Akkor semmit nem mond..

😒

2021. nov. 28. 13:53
 12/19 anonim ***** válasza:
97%
2 válással a hátam mögött, az a meglátásom, hogy a férjed egy agresszív f.sz.
2021. nov. 28. 13:57
 13/19 A kérdező kommentje:

Igazából már csak a két kislanyom miatt próbálom tűrni ezeket a dolgokat.De belül persze fáj .

Persze a szülei szerint (akik nem.keresik talán 1 évbe 1 x)ő a tökéletes férj..Miközben a 9 év alatt 2 x.voltak nálunk.

2021. nov. 28. 14:01
 14/19 anonim ***** válasza:
98%

Az ideg elkap, mikor ilyet olvasok. Szerinted az a két lányod érdeke, hogy azt lássák, a nőkkel lehet úgy bánni, mint a kutyával, lehet verni, szidni, kihasználni? Ilyen életet szánsz nekik is? Teljesen komolyan mondom, egy orbitális nagy pofon rád férne, szigorúan baráti alapon, hátha helyrerázza a meszet az agyadban.

Válj el! A férjed meg röhögd körbe, mikor fenyeget, hogy nála maradnak a lányok. Kérdezz rá, hogy ki fogja őket pelenkázni? Ő marad otthon gyes-en? Mert a két kicsi nagyon nem lesz el egyedül amíg ő dolgozik.

2021. nov. 28. 14:14
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Azért marha jó példa vagy a 2 gyereknek, tényleg...
2021. nov. 28. 14:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Tudom hogy a két kicsinek nem jo ez ,és ezért is hagyom sokszor inkább rá vagy beszélek vele míg a nagy oviba a kicsi bolcsibe(amit idén kezdett)

Ugy érzem én is hogy jobb lenne külön, talán hamarosan ez befog.kovetkezni ,mert egyre nehezebb így vele élni.

2021. nov. 28. 14:20
 17/19 czovek1973 ***** válasza:
88%

Még egyszer: találj ki a rokonaidnal, kongasd meg a vészharangot, mert nem varhatsz tovább! Segítsenek soron kívül költözni!

Latod, már arról beszél, H miért lenne jogos vernie téged!

Pedig ez nem igaz! Szeretetremelto ember vagy, ez a tetű meg élősködők rajtad.

De lesz majd férfi, aki szeretni fog. Válj el a rokonok támogatásával! K

Ne hallgass,mondd el nyíltan, milyen szemét, mint nekünk!

2021. nov. 28. 14:23
 18/19 Ollókezű Edward ***** válasza:
97%
Hányszor, de hányszor fantáziáltam arról gyerekként, hogy milyen jó lett volna, ha anyukám elválik, és egyedül éltünk volna. Azt ugye tudod, hogy pont azzal ölöd a gyereid lelkét, ha vele maradsz? Szóval ne bújj a gyerekeid mögé, inkább válj el. Ha nem akarod, hogy egy életre lelki sérültek legyenek, akkor ragadd ki őket ebből a mérgező környezetből.
2021. nov. 28. 14:36
 19/19 anonim ***** válasza:
97%

"Külön szobába alszik."

Nah az asszony jutott eszembe mikor azt mondta,hogy: Van elég szobánk!

Nem akarlak elkeseríteni,de ennek már vége!!

Egyetlen tanacsom van.És ezt tapasztalatból mondom.

Minnél előbb beadod a való keresetet,annálj jobban jársz!!

Vele csak 1 el többen laktok a házban ,raadasul egy paraszt,aki veressel fenyeget,zsarol!Ez már a legalja!!.

Nehogy azt hidd hogy neki itélik a gyerekeket!Milyen alapon?Hisz nem is gondozza őket!!Majd szerinted válás után megtáltósodik, és mintaapuka lesz??

Gondolj a jövődre!Lesz férfi aki normális családot szeretne.De ehhez te is kellesz.És nem 50évesen,tönkrerakva,

megkeseredve!

Előtted az élet!Merj bátor lenni!

50F

2021. nov. 28. 14:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!