Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem változik?
Férjemmel 9 éve vagyunk együtt van egy 4 éves ,és egy másfél éves kislá yunk.
Első gyermeknél párom sokat segített ,kedves volt velem/velünk.
Viszont mióta meg van a kisebbik lányunk nqgyot változott.
Napi 8 órát dolgozik ,haza ér és kb ennyiből áll a napja és.megy aludni.
Napkozben annyit 'segít'hogy leül és a gyerekekkel jatszik valamit.
Hetkounap kb 3 órát látjuk.Pelenkazni,altatni nem.tudja őket -azt mondja ő neki valamiért ez nem megy (meg se próbálta)
Ha kérem nagy ritkán hogy szedjen pl ebédet a piciknek azt mondja az az én dolgom.
Másrészt ebbe a másfél év alatt sokszor elhagyta a száját olyan szó,ami nekem.fáj.
Pl .hogy nincs mit szeressen bennem ,de.muszaj a gyerek miatt velem lenni.
Szinte tudom 100%rá hogy nem.szeret de nekem ez nagyon fáj én nagyon családcentrikus vagyok ..
És nem.erzem azt hogy én bármiben rosszat tennék neki.
Külön suobába alszik kb lassan 4 éve.
A mai nap viszont már reggel felidegesített .
Beteg a nagyobb lányunk és szegény estére.mindig rosszabbul van .Ő persze.mar 8 kor megy aludni a szobába én intézem a 2 lánykam.
Viszont én nem tudom felfogás hogy néha néha hétvégén miert nem.segít szó szerint kb Semmit.
Mai nap rákérdeztem és ennyit mondott: Ha egyedül nevelném őket se lenne több segítségem.
Meg hogy "..mert rossz ember vagyok.."
Es ennyivel lerázott, nem tudom.mit tegyek hogy jobb legyen a kapcsolatunk illetve h .picit többet segítsen legalább mikor betegek a gyerekek vagy hétvégén. :(
Viszont nem.tudom mi az ami miatt ennyit változott.negativ irányba.
Mind felém ,mind a lányaim felé másképp viszonyul.
Sajnos valóban a válás az egyetlen út. Menjen a busba! Így bánik a gyerekei anyjaval, a párjával?! Mint egy ronggyal.
Biztos van egy K* az életében, különben tőled kovetelne a szexet.
Azért hideg 4 éve. Sztem a ribi oltogatja, H valjon el, hitegeti a ribit, H elválik, közben csak megizelgeti. A ribi mond el téged minden rossznak, ezért nevez a férjed rossznak.
Ez az alak csak azért házasodott, H mossal-fozzel rá. Ennyi!
Mióta a gyerekekre kell figyelned, elhidegült, mert egy nárcisztikus hülye gyerek a lelke mélyén.
Anyám is ebben a cipőben járt évekig. Én végignéztem.
Ne várj addig, hogy feljogositsa magát a verésre! Ezt az egészet így ahogy van, mondd el a rokonaidnak, és segítsenek kulonkoltozni. Nálunk is ez lett a vége! Nem fog változni, csak undoritoan kihasznál !
Pluszban próbáltam egyszer vele komolyabban beszélni hogy akkor döntse el mi legyen.. De igazából semmire nem jutottam vele.
Azzal fenyeget hogy ha válás lenne a 2 kislányunk úgyis nála marad...
😒
Az hajtson, hogy lesz férfi, aki simogatni fog téged, és megbecsul.
Jólelkű vagy, nagyon toleráns vagy, lesz olyan, aki ezért imádni fog téged, meglasd. És boldog leszel a vállán!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!