Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre,ki mit tenne a helyembe?
Egyik közeli barátnőm kozmetikusként és sminktetoválóként vállalkozó. 30 alatt egyedül, hitel és segítség nélkül vett kertes házat belvároshoz közel.
Én meg a csodás diplomámmal keresek 200 ezret. Ki volt a hülye pályaválasztáskor? Elmúltak azok az idők, hogy csak a diplomával lehet boldogulni meg a szakmák rosszak.
A kérdésre visszatérve, el kellene menned dolgozni és a párodnak haza kellene költöznie. Miféle élet ez, hogy külföldön dolgozik te meg itthon körmöt festegetsz egész nap? Két iskolás gyerek mellett miért vagy htb?
Nyilván rengeteget kellene beszélnetek egymással a pároddal és több időt kellene töltenie mindkét gyerekkel. Ha nem működik, el kell válni.
Egyébként nincs neki véletlenül külföldön is családja? Hogy a fenébe lehet így élni, ahogy ti?
Úgysem fogsz elválni, hiszen már eddig sem tetted, mert akkor el kéne menned melózni.
Inkább tűrsz, és kiszolgáltatod a gyerekeidet a nevelőapjuknak. Szuper anyuka vagy.
Csak megsúgom, hogy a lányod, amint elköltözhet, az ajtót nem fogja rád nyitni és teljes joggal.
".dolgozik a férjed hogy eltartson titeket sőt a 13 évesről nem is lenne kötelessége gondoskodni."
Egyetertek!
Mas gyereket eteti, es meg o a hulye...
Ja, kozmetikus iskola...
Én elmennék dolgozni. Aztán azt mondanám a lányomnak, hogy próbáljuk ki, hogy milyen lenne csak az én fizumból élni, aztán leülünk majd gondolkodni, hogy mit szeretnénk.
Simán lehet, hogyha látja, hogy te is rossz kedvű és követelőző vagy, mikor dolgozol és nem csak évi 2 hónapot, akkor meggondolja magát.
"Már azt sem tudom,hogy szeretem-e a fèrjemet mert már feszült vagyok ha jön haza.... Most viszont két hónapra hazajön."
Már bocs, de normális vagy??
Más minden nap együtt van a párjával, te meg attól rettegsz, hogy hazajön és otthon lesz veletek, a családjával?
Én már régen kirúgtalak volna a hülye kamaszlányoddal együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!